А то ))) Я на тому копі з одним,той корови пас розговорився,так він мені і порозказував,але поки він тарахтів,я промерз як та собака!Так що тепер болтаю только по делу! И вообще остановки на копе поболтать,это как ибатсо перестать. Одним словом пропотіти і на вітерна обдув,та ну його ! Завтра їдем великою кампашкою,думаю буде весело Фітотерапія, теплий чай та гарний настрій ! Будем під Лембергом шурфить.....
Не має часу почистити! Бо весь цей тиждень скопали та викопали 30 кубів землі,заармували та залили 10 кубів, залишилось ше 20 кубів покласти на опорну стіну...Треба по любому зробити! бо до весни може змити роботу Дітріху і шо тоді буде? Правильно пан К не отримає відсотки від Дітріха!
звісно не отримає доки я не обїмся тортиками та всілякими смаколиками із згущенкою))) от тоді вже і побалакаемо про його братні %%% )))
він і зараз хоче, тільки ніяк кінців не знайду, щоб напевне а не відіслати в нікуди, поки знайомих не знаходжу. У вас на наку, зліва від того що з дерев'яхою, «нантокіт» хлорид міді (I) чі кристаллогідрат хлорної міді, буде йому капець, особливо коли вологість більше 40%, треба його в спиртовий розчин БТА (бензотріазол). 1 – 1,5 %, тільки це офігенний канцероген.
В Да,так і пишуть,а тепер нада найти їх координати і повідомить про знахідку,в них все зафіксовано,-для науки ваша знахідка багато значить...позатой рік в мене коло хати чорногузи викинули з гнізда четверте пташеня,воно в кропиву впало геть голе і ми його виростили,то я також зробив сам люмініве кольцо,набив всі дані,але дядько сусід недозволив надіть,-каже ще ним десь зачепиться,заплутається..,може він і правий,бо росло воно в нього в хаті ,а потім в курнику... кому цікаво,то продовжу цю історію з буськом-так звали його...є фото трохи,можу показать!
то я всі наки які мідні, по необізнаності був пензликом в електролізі помив,а до того вони були зеленою гарною патиною покриті,такою як у втулці...,а той що зліва,то геть з іншого місця,нечищений взагалі.
я на патину особливо уваги не звертаю, мені нікому нічого доводити не треба, по перше вони всі підняті мною та малим а по друге я їх продавати не збираюсь як і інші скіфські предмети. Але ця зелень препаршива штука, при волозі досить швидко з'їдає бронзу.
а як тоді вони в сирій землі так довго пролежали ?!? та ще й присипані усілякими комуняцькими добривами ???
так доступ кисню обмежений(ятд) але є в мене й поїдені до самої втулки; якщо тримати вдома при стабільній вологості(сілікагель вам в поміч) то процес дуже вповільнюється а то й зупиняється зовсім. Є в мене зеркало, вже бульше шести років лежить з цими язвочками без змін, ніяк дремель не куплю щоб зайнятися.
Воно в мене все попаковано, немає місця щоб розвернути, квартира то дво кімнатна, мені б квадратів сорок в лічноє пользованіє. Ось в першому півріччі 2016 чі 15 робив коллаж виїздів до речі кераміка це все фрагменти за виключенням одного горщика який я вже показував. Все з орних полів а там як розумієте тільки шматки а в неті я купляю ну дууже рідко, тільки місцеве і тільки у пошуковців.
Тю! То не має проблем! На весну Вам буде 60 метрів +30 гараж! Нікуди нічого не дівайте допоможемо перевезти безкоштовно!
Та ласкаво просимо, нам не жалко. А що у вас за МД бо мої друзі з Харківщини буває десятками їх піднімають за виїзд.
знов обламавсь піпелац, злизало шліщи карданчика, всьо більш броню невозю. Завтра відягну на розборку, вторгую пару шекелів та куплю жигуля за 300 баксів ще 100 залишится.