пане К., ваша група туристів попалась знову ви хо таксу збільшіть. В зоне отчуждения Чернобыльской АЭС задержали 21-летнего гражданина Украины и 20-летнюю гражданку России, передаёт пресс-служба украинской госпогранслужбы. «Искатели приключений пытались пешком попасть в Чернобыльскую зону с целью экстремального туризма», — говорится в сообщении. Отмечается, что задержанным грозит административная ответственность в виде штрафа. В октябре в зоне отчуждения Чернобыльской АЭС задержали три группы сталкеров, в составе которых оказались два гражданина России.
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Похмуро, противно, капає дощ. Але шабатня від погоди не залежить: А не може бути якийсь гай неподалік міста? Можливо, зниклий, подивися старі карти.
Доброго вечора всьому панству!Погодка чудова,дощу і морозу немає,дорізав дрова,дозагрібав у дворі,бо з неділі вже кажуть сніг випаде
коло Чубівки десь, недоїхав, фотік забув дома, заїхав на нову відправив посилки, а потім забив. аварія той аварія.Там участок давно стрьомний, + роса на дорозі, літня гума , от і аварія.
Доброго дн будьте здорові! За бортом +8. Ранком ляпав дощик. Припхавсь з праці, наперсь часнику та чаю з лимоном. Щось мене штирить трохи. Коп накривсь мідним тазом, та ще і з неділі обіцяють зиму. Буду тепер компа мучати. Мо ігрух якіх цікавих нашукаю.
Добрий вечір! Похмуро, тепло, без опадів. Шо треба мати в голові...шоб планку до рами приварити... https://www.olx.ua/obyavlenie/mauzer-1943g-v-kalibr-8-57-IDwR7I0.html#463b86eb99
Всім привіт,вчора трохи покопав і зрозумів,що місце вибито,а купи гівна нагадували мені фото яке зробив саме на цьому місці. Дід на конях запитав чи нема мін,а я після копу довго думав,чи він часом не ГЄБЄШНИЙ казачок... Потім мене накрило і коп перетворився в веселий шабаш.Хабар був реально крутий,але у вигляді рілексу і позитиву! Привіт камраду,який приніс на коп чудо фітотерапію
даремно діда відпустили потрібно було б гебешніка включать і розпитувать до останнього. Я одного разу теж діда зустрів, про те про се , ще пачка сигарок камрада була в кармані то відав, то він сказав де металолом лежить 1.5 тони таки накопали, про монетки мовчу, тракторний стан був в 50-х, і всі мімо проїджали некопали.
всіх вітаю! щойно припер великий пакет баранини від господаря дома))) вони сьо святкують день сельского робітника і т ін. тож привітали і нас! завершили сьо крити саму важку із кутами та підрізками ! залишилось 2 листа та коники, вітрова. улавлювачи і фініта ! тож поскакав топити піч! зара буде свіжа молода баранина)))
ахахаха, поки роззувався, пакет із мнесом в другій руці,)) верх кістки від лапи сторчить з пакету до гори - Спартуха мовчки вхопила культю і тихенько тягне)))) як Нікулін тушку цупив)))) нагадало))) ахахаха...тепер сидить на кухні і караулить її _))) оце щастя привалило))
Добрий вечір,погодка була не гуд,крапало,але без фанатізму. Мені сьогодні попались крім 20 кіль шмурдяку,2 цікаві речі,знак в файному стані,і кільце з птахи,датоване 2015 роком... Народ хтось в курсі ,куди по тих кільцях інформацію скидати,має бути якась служба іхтіологів і як там їх називають,птахологи....
Тут на днях якось пан Грифон хотіли єкспертизу по дереву скіфькому робить,то ось і моє дерево таке...