Зрозуміло... Так-би і сказали, що на гилляках шовковиці висить пара-трійка кацапів, і шовкопряди їх вже доїдають
Мені не подобається. Козак як шаблюку тримає? Точніше якогось меча Київської Русі? За клинок голою рукою, а ефес доверху.....
Нема нічого "на чужині" доброго-хорошого. Тутечки батьки, діти, рідня . На чужині - гроші та неспокій. Не хочу тих Парижів, Сієтлів, Лондонів та Лісабонів.... Дякую.
Доброго ранку всім жідобандероціганямхфошістам зараз буду кабанчика обробляти один настріляв на Голанських висотах як там не наїстися кошерна і екологічно чиста парасятіна ...
Я на вашому вокзалі о 3-й ночі бачив як якесь п’яне тіло на двох мєнтів наїхало, вимагаючи грошей, до цього воно посцяло прямо при вході в дільничний пункт. Там камери стоять? Так що розповідайте свою історію, дуже цікаво буде поржати
Дуже цікавий дядько був, та й історія його теж цікава. Дарма він з бандюками махновськими зв’язався Могилку його Ви доглядаєте?
Вітаю панове, уряяя! вчора пан К передав ключі від клуні, мабуть таки злякавсь перевороту відав % книжку з каракулями, забрав чтири лямпи , але підозріло важких і жовтих і хутко зник як примара?? мабуть підземний хід таки є. типер заживем, першим ділом........
Цицьниця скінчилася: Я не монгол і не бурят, я дзен-пох…ст. Отже вітаю всіх з вчорашнім днем студіозусів, сьогоднішнім новим Місяцем, отже і переміною погоди. Десь-то наш мольфар? Щось пан @ArtBorsuk давно прогнози не видавав
Три лямпи вже в надійних руках, добре що сказали про штири, зара будемо ще про єдну запитувать … ніжно
Нарешті в нас вода з’явилася в кранах, бо вже набридло вручну носити, поки повну ванну набереш… А в Раставиці купатися холодно
Доброго дня Хто куди а я в ліс,з понеділка жахливу погоду синоптики обіцяють але то таке,порядки в клуні наводить будем
Доброго ранку! За моїми прогнозами має бути різке погіршення погоди на початку третьої декади листопада. Самому цікаво, бо щось в останні два роки мої прогнози дають збій.
В7 доброго дня! Вчора ті рукожопи, що копали біля мене гас, підтвердили своє им'я _))) Закопали гас-трубу прям на мойому водостоці _))) Сьогодні приїдуть та будуть переробляти наново !!! Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
Вітаю! На вулиці похмуро, зате тепло +5, тихо. Це мать на фото начальник віп відділення приматбанка (є такі у них із сірими вивісками, куди простим посполитим вхід зась)
мені доподлено невідомо де знаходиться могила батьки. . що до цвинтаря старого то там навряч щоб могила була там бо цвинтарь знаходиться посеред міста вже давно і наврядчи влада б дозволила там ховати або зробилиб ексгумацію та викинула рештки як це вони полюбляли робити. більш схиляюсь до лісочка, хоча тут теж не все однозначно бо усі ліси навколо міста саджені набагато пізніше а єдиний найближчий ліс знаходиться у напрямку кременчуга недалеко від павлиша. хоча чув що могила існує і там десь до кінця 70тих стоях хрест окутий залізом, приблизне місце розтаошування мені казали але я особисто через брак власного транспорту там небув
вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. на дворі вогко бо вночі проляпотів дощік. недуже і великий але вогкості додав. отакоєот
як на людина підвищена темпіратура діє. вже марити почав. і що воноото далі буде? тре рятуати хлопа поки його у божевільню незакрили на примусове лікування. мо в кого бабка є щоб відробила чи на яйці викатала, га? шкода ж пана Бека, він жеж ще молодий а вже пропадає((((