Ті пляшки скоріше за все вода, а не горілка. Бо той дядя і на коньках у змаганнях бере участь і марафони бігає (неоднаразово бачив у фейсбуці як його на фото відмічають інші учасники спорт змагань, він мать стісняється, і викладає тіко фото і відео де він із плєшкою горілки), а алконавти не здюжають пробігти марафон чи на коньках кілометражі нарізати.
Та воно то так. Але змушувати себе бігати то є велика сила волі, особливо ранком перед роботою, та в такий період як зараз, а деякі фанатики навіть зимою бігають. Я так не можу, мене вистачає тіко на спортзал, бігати для мене це щось страшне. Треба встати на годину раніше як мінімум, бо треба і розім'ятися перед пробіжкою, пробігти якийсь кілометраж, та ще й душ прийняти і встигнути поснідати і йти на роботу. Чи просто бігати замість роботи .
запахло тим що два заколотника а саме пан бек та пан НІА спочатку отримають канчуками а потім будуть виведені за клуню і пущені в розход. отакоєот
та ні. то потаємна мрія сусіда КАЦіо. тілько він ніяк ненаважиться купити горілки бо грошів шкодує. але колись він таки наважиться і таки купе декілько пляшок горілки і буде бігати без трусів по своєму містечку купатись у ополонці та жлоктати горілку прямо з плєшки і все це знімати на камеру та передавати у інтернет онлайн
Та яке там плавання, в річці зара вода холодна зелена та смердюча. Мені б наважитися бігати, хоч раз на тиждень в шабат, бо більше підходящого дня для пробіжок не знайду.