до растова вже валізку склав? бо там з салом кепсько, кацапи ані сало зробити ані свиню заколоти невміють
та нє. ви спочатку тут показали і я перший зарезервував тож женіть мені той рожок або компенсуйте лямпой, три. отакоєот
пане! щось ви останній час з помилками фразуете))) тортик звісно буду! бажано Медовік, НаполеЙон, торт Причуда)) Київський не тре бо вже набрид! а подарунки звісно отримуватиму))) перший від Сандрійского головнокомандуючого" тіко до воріт підїду - та ляду поширше відкрию для сюрприза у коробці))
Ну з горищем пойнятно, а ніхто не думав ото собі поставити сонячні батареї та перейти на зелений тариф?
планував давним давно! років 7-8 потому! але але! в ближ час , може навіть на той рік плаую Вітряка! бо в мене вітер сверлить постійно! дах теж крився з розрахунком на сонячні панелі (угол нахилу) та на сонячну сторону! комбінувати і буду на Сємєні вертіть цю державу!
Ах он воно що.... А я не можу зрозуміти, що він такий сміливий? Паліть, що хочте, те і робіть... Клуня? у звізду клуню. Лампи? У звізду лампи...
та я вже запарився працювати без перерв та прохідних))) он не встигнемо злізти ще з одного даху тре буде залазить до пана Олега! робота не волк)))) все не заробиш))) а якщо і заробиш то все одне де-хто погупає ногами у двері та все витрусе))
Їхать по ходу в Австралію. там тепло, дороги добрі, по ходу холодильники є, куплю ранчо коло моря та буду шукати скарби флінта.
ух ти! а що то за семідульний піштолет? бо один раз бачив як пан К з схожим до банку з витягнутой поперед себе рукою заходив, а вийшов з повним лантухом і сказав: поїхали!