То пан Славута себе накручує на завтрашні штрельби,а от ціцьки йому ніби збивають приціл,косити починає!
та я якраз і не переймаюсь, то вам перейматись тре. бо у ночі можуть погрюкати у шибку куцопалом та півень червоний може над дахом вашого камнезаму взлитіти.
та то халамидника тутешні зайву гальбу пива хильнули на усіх от і встаюють гевалюцію, гасла якісь виголошують, інтєрнаційонала створюють. мать у хеловін ненабавились іще
Добравсь нарешті до хати, відпочину троха перед завтрішньою поїздкою, зара пийну заморського пива від пана Бека щоб нерви заспокоїть та на бокову. Всим удачного суботньго копу. Так на Полтаву і не поїхали за танками два, забув людині подзвонити...
Вітаю! Сьогодні ранком було -5, інеєм всі дерева, кущі та забори були обліплені. Вдень погода наладилася, вийшло сонце і відразу потепліло. Шо то за дурна дівка? Вона ж вдягла шподнє із знаком бактеріологічна небезпека на поцькі, в неї мать тріпер чи ше шо покрепче мається.
СаламАлейкум шановні!!! вже вдома! на пічі шкварчить їдло))) з дахом закінчуем, три скати поклали, завтра на коп не крутим, бо тре закінчити один бік і вуаля! візьмем три-штирі дні відпустки до пана В і переліземо на ще один дах! та все! далі Н.Рік))) обійшли сьо Сємєна(димаря) щоб не затикало))) а також ендову! всі проблемні місця! щоб нас потім погано не називали)) Всім хто вечеряє - Смачного!
Поважаю сам народився і виріс в будинку на землі не з чуток знаю про тяжкій праці який так чи інакше присутнє навколо того, що пов'язано зі своїм будинком, влітку сіно кіс, взимку розчищення снігу і т. Д.
проте нема коли сумувати! зараз мене в коробочку із 4-х стін хрін загониш! а до кого в гості запераюсь - 1-2 години і тікать! бо то все даве!
Жінка свариться що я котів з рогатки стріляю, а у мене до них ненависть з дитинства коли голубів тримав, а кішки піскунів тягали
Ладно , харош стебаться... Сегодня после работы заскочить на часок на наш местный блошиный рынок... Есть пару интересных вещей...
а шо грубі гроші коштує? от блін. оце я влетів((( я таку роки три тому спалив, гадав що сучасна і ніфіга не коштує
Дитрих SS а скажи чим зараз можна утеплити горіще будинку (якими матеріалами)? Але так щоб по тому утепленню можна було ходити, щоб можна було на тому гориші поверх утеплення сушити горіхи, цибулю, та і всілякий мотлох там тримати, як воно завжди на горіщі ? Бо на ум приходить тіки мінеральна вата, але по ній не походиш це треба які дошки зверху набивати, та і матеріал та вата паскудний, пилюка від неї страшна. Чи пінопласт отой 50 твердості, але ж він курва смердючий, та ше як напариться на горіщі літом, то і взагалі там можна дуба дати.
вата! мм 100 розкатати і все! можна трохи брусом підняти висоту а по верх дошкою постилити" а між брусом вата! у нас, URSA наче , сама дешева у рулонах!