Взяв сальця, зараз в духовочку пекти, котярі добрячків, ікру заморську потім щущї голови під часником
це я вас покараю за порушеня регляменту, а музіка завши за регляментом. отакоєот. вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. на дворі морозець невеличкий але все єдно сонячно та затишно.
це все взагалі то добре але де локумент який підтверджує що ви не прогульник гаявасуважнопитаю. ну і іще одне питання. а хіба мендалії відливали, їх же наче карбувати як і монети. і якщо так то в вас фуфло бо видно що її відливали.
Я так зрозумів на Вас як прєдводітєля покарання хочуть накласти,в вигляді штрафу? Ви чули який бєспрєдєл в Зімбабве,з воєнного кацапського аташе бібізяки скрєпи добували
ні. навпаки. хочуть щоб я штраф наклав на усіх хто прогулює ну а для решти підняв свої чесні, братні відсоточки
Шчыра сказаць, часу ні на што не ... Рамонт, сезонныя працы ... Пра фуфло - дарма вы адразу так ... Сэнс фуфлiць танную медаль? Як ваша высокапрiосвященства пажывае? Усе ліхтары сабралі з тэрыторыі Незалежнай? Каго за Клуняй пастралялі? расказвайце.
та я звідки знаю? бачу що залишки ливарства на ній а мендалії карбували. от і роблю висновок що фуфло. а от тепер най той хто дав доведе що то справжня мендалія а не вилита десь на малій арнаутській чи молодванці
Ніби відійшов від поіздки,треба шось і зробити користне,наприклад шмурдяк за брухт здати,щось ходячка закінчилась.
Известный американский физик-теоретик Митио Каку проводит эксперименты со сворачиванием пространства.
Ну і для чого мо просто переворот,да та зразу повідомить про сумніви в лєгітімності,і вибрати нового,хорошого,слухняно та не поміченого в здиранні останніх шподніх