Так я теж не знаю, тому і мовчу. Я зараз запитаю де лампадка. Він скаже, яка лампадка? А я що? Зараз піду у головного гешефтмахера запитаю?
Доброго ранку! Темно, волого, одним словом - бридко. Зара поїду поміняти гуми на зимову, а потім мо до праці зазирну.
Цицьобани як завжди! єх запрацюємо сьо! підходить до кінця будова!!!! незабаром ручку позолотять))) Всім гарного дня!!!! де Руделики????
Доброго ранку всим панам!На дворі знов морозно,-2 на дану годину,треба якось дізіляку воспламенить та поїхать дровця в яру забрать.
Добраi ранiцы, панове! Даўнютка вы не ламалі вочы, чытаючы беларускую мову. Як вы тут живы- здаровыя? Ці ўсё на месцы? Адразу з просьбай: дапамажыце разабрацца з адной медалькой, вось тэму стварыў: https://reibert.info/threads/mjadal-za-klopat-ab-njameckim-narodze-na-sapradnasc.952296/ . Узяў па абмене ў аднаго добрага чалавека, але закраліся сумненні ... І чалавека пакрыўдзіць не хачу, бо даўно знаёмыя, але і душа просіць заспакаення ... Прашу выказаць вас сваё меркаванне.
Цеото не ви часом ближче до Воронівки тягали під ставком? Доречі ставки поспускав рибхоз то не пробували там пробігтись з металошукачем?
Вітаю панство, морозно, іній на деревах і кущах, але таки сонечко встає.Піду на базар подивлюсь на сало. Четвер спаскудили, музика не по регламетну, таки пора прєдводітєля м. ні наказать штрахфом %. сьогодні таки ранком пятниця.
Доброго ранку,врешті в дома прокинувся,а то в вівторок в Києві,в середу до Чехів поїхав,вчора вечером вернувся ,але сил не було щось писати. З св.пятницею трохи німецьких ціцьок,але куди тим німкеням .... Але кіно цікаве ,чисто для себе подивитися як у них соціалізм переріс в націоналсоціаліз. Вавілон-Берлін називається кіно.
Вчора ранком в Чехії було -2 ,і це недалеко від Катовіц...до 300км. Перед поїздкою теж на зиму гуму міняв,і виявив на передній шині гулю... Прийшлось 2 нові купити,мінус 114 у.е. А я все думав ,звідки в мене вібрація після 110 км. йде....кляті наші дороги
Доброго дня Працюю,а погода так і каже кинь тую дурну працю та гайда в ліс чи поле Пане Боб підкажіть якщо знаєте по чом виходить масло штилівське до бензопили в ляхів??
В7 доброго ранку !!! Гарно, що я вчора стовпчики закінчив складати, бо сьогодні приїхали копачі цвинтарні окоп під гас копати, тому що сусід прокинувся та газовий лічильник схотів поставити _))) Коротше, з двора не вийдеш, тож побайдикую, та пійду за пивом через гараж !!! Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Ніколи не цікавився..бо нема в мене бнзопилки....можливо пан Славута в курсі. Для двигунів можна по акції найти часом файну оливу і пів ціни нашої,я про синтетику і пів синтетику...