Тротил дуже токсичний садить печінку на раз в міліграмах..Горить норм якщо на розпечене вугілля кидати. опять же пари теж токсичні .. У США тротил в промисловості і гірській справі не застосовують від початку 1990-х через токсичність продуктів вибуху.
Мій приятель із своїм другом мали ферму лисиць. Так от щоб шумовка для лисиць готувалися швидше, а вони мали час на пошвендяти по окопах та землянках вони палили під котлом тротилом з лісу. Все було гаразд тіки три-чотири рази до року мусили міняти котел/саган.
Дадуть. Вам доречі компенсацію за літній буревій виплатили? Зустрічав у губернських новинах що по вашому районі повинні компенсації виплачувати.
Сусіде...знаете де рукав пришивають у наші губернії)))) От так і мені))) Завтра фото зроблю що вже самі переробили. Паркан від городу, криша хліва та комори. Коротше кажучі ніфуя не змінилось.
Угу.....сусідка удова, дитина інвалід..знесло сінника побило вікна у хаті ..ходили у сільраду..по ці пори.Казав давайте допоможу, ні держава сільрада ....
Я просив батьків тіки за сало - щоб картопельки можна було насмажити, а мило, о-д-е-к-о-лонь та решту сам купляв - служив у ВВАУШ-і.
Тулючка то риба. А шпроти то е консерва. Тулючки мона і пів кіла втоптати а шпротів стілько не втопчеш та і вредні вони))))
В нас були проблеми як з харчами, так і з всім іншим Лопати сякі-такі були А де Ваше штурманське розміщувалось ?