То традиція така. У сапери приїмають так. Але я ту гидоту ще пацаном на смак куштував)))) і реактивний порох. З града заряди порохові наче пластмасса червоно бура. А на смак солодке)))
Вітаю панство зі "скоро п"ятниця"! Вже і з берези облетіло. Скоро снігу чекати. Про той літак на форумі ціла тема є. Начебто в "Техніці та важкому озброєнні". Господарське мило - дуже цінна річ, особливо для чистки монет.
Свого часу в армії, наш старшина , прапорщик, в мене на вузлу звязку залишив 2 вещмішка хоз. мила. Час пройшов я то думав що він забув, але ні таки спомнив, ну я йому і відав один вещмішок, він же один залишав а інший мої приїджали то я на гражданку і передав, якраз тоді і підспірям було в 90-х., ще і приторговував трішки До самого дембеля прапор таки питав де ще мішок, я то в несознанку, один був і точка. ну ще зас телефони і пару там57 типу додому передав.рукавиці он досих пір дарю з підшльомниками.
Краще розпалювати макаронами з 152, або ленточним з бехи. А тротил горить паскудно тільки коптить, як пляшки пластикові.
хоба на! а от і я))) гарний день сьо))) з ранку іній на даху, тож вже відкрив сезон покатушок з гори на сраці)))) добре що кігті не зрізав))) з коника до низу їхав 6.80м))) на краю зачепився як птах)))) Всіх з вечором!!! хто вечеряє Смачного!!!!))) де моя сама велика ложка)))!!!!
В нас тільки сьогодні вишні листя скинули. А тиждень тому ще зелене було. Яблуня молода теж забарилась.
даремно запрошуете! той Дмитрик не я! то я поклював та на педалю! а пана К витягнуть - за трахтуром почимчикуете)))) і тульку і долькі кабана))) і в льох прийдется лазити)))