Зараз у кожній спеціалізованій крамниці і строкатих надувних бразилійок повно. Але не той центр тяжести фигурьі тела.
оте мило відсоткове,а ї- Зображення для запиту тротилова шашка Більше зображень для запита тротилова шашкаПовідомити про зображення. те курча...не милиться
Ото як я жив в губернії, то на барахолці торгував старий прапорщик. Все більш менш цінне він вже розпродав ше на початку 2000-них, і останній час торгував всіляким мотлохом який був чесно вкрадений із війскових складів. І в нього вічно лежала чимала купа того господарського мила яке від часу стало блискучим і потрісканим. То я і мої товариші вічного його підколювали. Підходиш і голосно питаєш щоб аж звернули увагу сусіди торговці і перехожі які вештаються барахолкою : скільки коштують тротилові шашки? , чи що дідо хоче за тротил? То той прапор аж на гімно сходив і сальто навколо себе крутив, як у нього таке питали.
Господарським милом потрібно було барижити в кінці 80-их, коли на гражданці воно було по карточках, зате в армії його стругали в тазики цілими брусками.
Добрий вечір! Будьте здорові! За бортом +4, рано було -4 все біле, такі зима не за горами. Купив справжньої балтийської тюльочки. Картопелька смажиться.
От ви ненавчений ... Не треба тому пиву нікуди їхати, там в самій прогі є можливість закинути кошт "на пиво" _)))