Хороше запитання ... Бачив люди з собою планшетку носять точки фіксують, там все дрібні стежки вказані, але на жаль у мене з компом натягнути відносини і ще геолезіческій крітінізм я можу в трьох пальмах заблукати ...
Та то вже занадто затовста. Мені б отаких, я б і Лодомерію по таких поїхав, але нажаль такі тіко в Ріо-де-Жанейро Ось для наглядності європейський тип жінок і латиноси. У цих двох дівчат одна вагова категорія. Роза це та шо лисенька теж така нічо, он полячкі чемпіонці минулої суботи щелепу підрихтувала і стала новою чемпіонкою, але на зовнішній вид їй далеко до бразилійок.
дивлячись за яку та як ви її брати збираєтесь. якщо чемно зайти, привітатись та залишити касиці чокольдку то вона потім вас ще і захищати буде.
Як кажуть із особистого досвіду, яким би майстром бойових мистецтв не була жінка, але все одно жінка не витримає удара в обличчя від чоловіка, слабкіші вони на удар ніж чоловіки. Мені б з такою булоб цікаво, спільні інтереси, і булоб про що поговорити. Бо говорити про туш чи брасматіки і колготки та всіляке шмоття як з бувшою мені геть не цікаво.
Та зара можна і в губергію їздити, там відкрили мед інститут той шо із лугандонії втік, то там багато негритянок вчиться. От раніше коли я був студентом то негритянок не було, а були одні оті негри та араби.
А чим ви їх, зі своєї сторони, можете зацікавити? Входить пан Касіо, бєлокурий супермен-вікінг, одєтий в кожаноє пальто, надєтоє на кожаний піджак. На руках у нього золоті гайки. З усіх карманів стирчать пачки грошей. )М(
Ну не будьте таким злим,нехай привезе собі звідти чорненьку Маруську,до речі популярне в них імя,і буде про шо бугальтеркам поговорить,та і йому не сумно буде в гості ходить,саме головне шоб в неї не заговорив зов прєдков,когось собі подібного захомячить
Так той дільничноучастковий був моїм колишнім кулєгою й вимагав не музіку вцілому припинити , а ( на прохання свідомих граждан ) вимкнути саме музичний супровід вермахтівського просування вулицями Запоріжжя в день , коли сослізамінаґлазах і сідіною на вісках 60-річні ще досить кремезні ряжені дідугани та деякі пристаркуваті кобіти з купою медалів на грудях вештались в пошуках дармових стаґрамовфронтових та чергового подарунка від безграмотних депутатів , котрі не вміють рахувати навіть до ста , аби таки вирахувати що теперішні "вітірани" народились вже при Лєонідєіллічє гініральном сікрітарє ...
Отож, моя головна проблема, шо я зять немашо взять (в плані матеріальному), а от побалакать та всілякі інші міжстатеві відносини, то це можна.
так то в них там аби не наступала рання діслекція - длч підтримання моторіки використовувалась окопна мастурбація
Працюєте в якому розумінні? Шекелі перераховуєте, чи уночі сало з клуні в льох переносите щоб ніхто не бачив?