Алекс. От ви напрасно питаєтесь, пане Касіо, найті у наших дівчат якусь естетику, отталківаясь от антропоморфності лакарських бухгалтерок. Чим Вам ці не кошерні?
Пан Кацьо для таких пересічних занадто балуваний. Алекс Юхимович. Ви, пане Кацьо, краще слухайте уважно і занотовуйте до цитатника, бо ви нібуя іще жизні не знаєте! От вчора, після вечері, вам звонила якась лярва – мов так і так, кидай усе – приїзджай готувати річний баланс! Так шо ви зробили? – Весь затрусилися мов скажений і давай у двері гупати, мало окуляри не побили! Так добре, що у меня шприц всєгда наготовє. От ви, пане К. От щоб ви зробили на місті пана Кацьо? Голос Омеляна Косопизда. Та я б її вбив! Алекс Юхимович. Чули, пан Кацьо? Шо неясно?
ти ліпше взнай там в себе як оті вподобайки від отого дурня прибрати. бо мені як митцю та людині з тонкою душевною органицією вони псують картину зовнішнього світу. отакоєот
Ага тіко там де пропонують і влітку для мене холодно, та і комарі там такі як у нас гедзі. Зняю я про їх клімат та флору і фауну, не одне літо там провів.
А шо в них кошерного? Роздінеш таку, а там ребра і шкіра бліда в синіх прожилках. Інше діло бразилійки на таку глянеш і відразу розумієш шо від неї хочеш
тю. так тобі пропанували жінку а не пожити. обереш собі тую в якої срака як три хати та млин та і повезеш до себе. і на дровах значно зекономиш бо вона замість пічі тебе грітиме
ось що ся буде якщо сусідо КАЦіо до Руслани посватається. там мать і не тілько до Руслани але і з бразільянками отими сракатими теж саме буде. от жалко пацана
сусідові жінку пропануємо щоб і сраката була як три хати та млин і їхати за нею у жанейру нетреба було бо то витрати великі. а він, сусідо, щось камизиться та носом круте