Використовую прогу для грибників та рибаків, зветься сусанін. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zakorchook.susaninvip&hl=ru https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zakorchook.susanin&hl=ru Вона пише трек (дає по ньому інформацію), фіксує місця знахідок (можна додати фото), виводить на місце знахідки по прямій (можна зафіксувати припарковану автівку, копати по лісу, заблукати, та по прямій вернутися к авто). Можна додати свої карти та місця пошуку з компа (зі сплитмапсу чи єтоместо). Головне, працює в офлайні, якщо перед копом загрузити з тирнету місця пошуку з великою деталізацією дома через війфай. Якщо зовсім зі сприйняттям туго, там є доволі зрозуміла інструкція. Можна не дякувати
То ви ще не бачили тутешню циганоту десь із Стоянова чи Торчина. Ваш розмір і колір. Такі дебелі кадуби, що вашим крислатим бульгахтіршам до них, як нам всім до Бразилії. Причому, якщо сидить, то вища, ніж коли стоїть.
дякую то дуже багато а от кулемет, три, та гасовя лямпа, три по три, то буде саме воно. отакоєот. а ви кажете
Це чистокровні циганки такі, сракаті і квадратні. А в нас вже циганва із корінним населенням попарувалася, то ходять такі дівки геть як наші тіко чорні як цигани. Ото я йду на роботу повз школу в яку ходять цигани ( в нас вони компактно проживають в одній частині міста, то мать вони думають шо там табор), вони ходять групами із 3-5 і ноді більше дітей мать сім'я чи бозна їх відає. То виглядають не погано : чисті, нормально вдягнуті ото тіко чорні.
Та в на вони кругом тії горби, по всіх полях. Кругом того місця де табор тіх горбів не більше і не менше ніж навкруги інших частин міста. Касіо. Ге! Лодомерські циганки – то далеко їхати надо. Суєр і Вієр. А ми на таксі. Касіо. Нє, то дурне діло, я ото краще сала поїм…
Модератор курилки пiдходить до "Невгомовного", колить його у сраку шприцем i уводить до божевiльного дому.
Того шо вічно кричит : "Пустіть! Я контужен на +уй! Я воював! Пока ти сука в тилу баб портів, я в танкє горєл! Я – льотчік!" І шо вічно гроші на лікування чи на спорядження просив.
цікавий в вас чайок, мать з грибами якимись веселими. якщо ви на дворі зорро побачили. а він на коні був чи як?