фігня ото у слойку. та ще і якась незрозуміла. а якщо хочете вітамина Ц щоб швидше минуло то візьміть сальЦе, яйЦе, винЦе, ковбаски кільЦе та хрону тертого з бурячяним квасом і споживайте це під добру пляшку горілки. а сусіда моо неслухайте, він постійно якусь дурню порадить
я так вже років скілько роблю і все нормально. цією весною проходив повне поглиблине обстеження і узі і аналізи і інша фігня. то печинка як в молодого незважаючи на те що років з 10 тому гепатітом хворів та і зловживав різними горючими напоями у свій час. отакоєот. а ви кажете до речі у хроні набагато більше витаміну Ц ніж у лимоні чи лимоній кислоті
тьху тьку три рази, нема в мене тещі))) а от срака та в мене прям з ноута сторчить))) коли буду тоді буду! бо не беруть мене, точніше мене беруть а от молоду кУмпанію не хочуть)))
“Я як молодий буду, то не буду більш всякої муйні робить, – у поліцаї вступати, сало їсти і таке інше, а буду ізучать три стадії духа, шоб потом кричать: ‘Остановісь, мгновєньє – ти прєкрасно!'” – не ти скажешь? Хто казав: “Буду Ніцше читати, а потім превозмагать в собі поца, ї*ать по ночах дику вовчицю і в Ганконзі дурний план курить”, шо, не ти? Хто казав: “Покину це сало муйове, а буду ананаси і бургундське киздячить з манєкєнщицями в Парижі і через їх пойму тщету зусиль”, не ти?"
так потруї їх дустом. столова ложка дусту на кіло живлої ваги. в тебе скілько кіл без черевиків? от береж їсиш той дуст та запиваєш молоком. і за три дні будешяк новеький
Я тіко за так лікування сальцем та м'ясцем, а от сходити до коновала треба щоб послухали легені і зробили флюрограму. Якшо з легенями все добре, то мона і сальцем лікуватися.
Все вірно, за три дні буде як новенький лежати на мармуровому столі у дохтора Громова. Ти б сусіда ше порадив мило господарське їсти, і так глистів виганяти.
Мать так. Осьо в питерського жиденя: http://modernfirearms.net/ru/pulemety/chehija-pulemety/zb-26/ http://modernfirearms.net/ru/pulemety/velikobritanija-pulemety/bren/
В Бразилії є дійсно такі дебелі дівки. На фото дівуля боєць ММА Габі Гасія, поряд з нею хорватський боєць ММА Мірко Філіпович який виступав у вагових понад 100кг.
Добрый вечер ! Может и не совсем к месту, но хочу спросить здесь, у бывалой компании, мерял ли кто-нибудь по карте расстояние, которое проходил за день копа. Приблизительно, конечно, можно прикинуть, но хочется более точно посмотреть по карте, и с помощью какой-нибудь программы прокатить курсором все свои зигзуги по полям и увидеть с точностью до десятка метров. Что-то вроде современного компьютерного курвиметра. Забивал в гугле такой вопрос, там есть какие-то программы, но не остановился ни на какой. В общем, что-то простое и понятное. Если кто этим занимался, прошу поделиться опытом.
ну то вже як получиться. якщо будуть давати стрельнути час від часу то звісно що вітдам назад. як то кажуть на атвєтствінайє хранєніє. отакоєот