Я в ігнорі, але ти ж цитуєш мене і цим допомагаєш донести до нього добре та вічне ... Патаму что ми банда!!!
Та я просто запитав,пишете шо тепло,то подумав що Ви до Ахрики Чи Бразилії поїхали,там завжди сонячно та тепло
то по вашому виходе що якщо річ була знайдена у шанцях то це цілковите окопна творчість. а те що жовнір міг то принести з дому або надибати десь під час мандрівки фронтами то ви відкидаєте. тож не плутайте річ знайдену на позиціях з річю яку виробили на позиціях щоб згаяти час під час позиційних війн
... Ось буквально зараз проскочив на аукціоні посібник для окопного творчості, щоб солдат коротав час виробами розвивав моторікучтоьи не наступила рання діслекція ...
поспав, неполнгшало, таки бошка болить, ноги крутить, соп. біжать шо фонтан. Піду чаю куплю і ацітілки та лікуватись. Погано що гриби скінчились. ось хтось фотку шукав ЗБ.
фігня то всьо. ось слухайте мене сюди. воно звичайно троха запізно але все єдно допоможе але не так швидко. одже. у аптеці купляєте бісептол 480 і п'єте по дві пігулки тричі на день протягом трьох днів, потім по одній пігулці теж тричі на день ще два три дня. взагалі це треба робити як тілько починаєте себе непевно почувати як при нежиті тоді швидко все минає але можна і тоді коли вже захворіли хоча минеться трохи повільніше ніж відразу. якщо ще є підвищена темпіратура то пийте по дві пігулки парацетамолу теж тричі на день.
от тут і постає питання хто в кого скопіював. бо чогось завши вважав що зб то окремо а брен окремо, хоч і схожі зовні
Вітаю! На вулиці бульш менш тепло, похмуро, вдень трохи було сонячно. І жінки красивіші ніж у нас. До коновалів тре йти, бо від такого лікування буде пневмонія. Зара вже не ті грипи шо були в 90-тих і 2000-них, зара в нас оті китайські грипи від яких майже завжди як ускладнення бронхіт або пневмонія.
в мене провірений метод, крепкий чай + 2 таблєтки ацітілки, футболка , світер, підштаніки, пропотів що в сауні і все гут. Пігулки сцук неберуть грибами незапася.