курча пала!забувім!СКС!В ОТО!тре кацапню тикать носом завжди!!!.... ой!ХТОО ТУУУУТ!!!!.дак і марші-Австрійські,і адя-Австрієць.і хвашизти -з Італії.і війна почалася.......все...доброго ранку Україно!!в нас -0000!ясне небо.колись на чергуванні-6.00/по колгоспнику/- Хор ім. Верьовки - Реве та стогне Дніпр широкий - YouTube ▶ 7:01 30 трав. 2011 р. - Автор відео VeryovkaMusic Реве та стогне Дніпр широкий - мелодія Д. Крижанівського, обробка А. Авдієвського. // Концерт хору ім. Г.Г. Верьовки 19 травня 2011 р. в ...отакоє.
гарно.а Львів????тіпа пльнка кончілась,ілі города нєбило!!!./не в образу.дякую за посил.но там тільки-дєди за..Київ ваєвалі..маскальня...а перший тяг отринали міста заходу Первые дни войны во Львове (22-29 июня 1941 ... - пиши поперек... і не було аеро до тих подій?.чи інших міст не було?/а..шо з них візьмеш.
В7 доброго ранку !!! Виявляється, продуктивність моєї тєжкої праці два стовпчика (2.20) за день, потім до ночі працюю не тєжко, а як зазвичай _))) Отже, ранкова кава та до тєжких праць _))))
А хтось вже тєжко працює, після постів пана А _)))) https://reibert.info/threads/pljazh...ichok-ozer-i-t-d.50926/page-115#post-10432434
Вітаю панство! Підримую,бо який рік чую:"цього року точно приїдуть,зробим сумісну поїздку",всі обіцяють,а як до діла,то знов все по пи...тьху..мідним тазом накрилось.
Ви англяндії????непогано???отут- Будапештський меморандум — Вікіпедія https://uk.wikipedia.org/wiki/Будапештський_меморандум Мемора́ндум про гара́нтії безпе́ки у зв'язку́ з приєдна́нням Украї́ни до Догово́ру про ... Ратифікацію Будапештського меморандуму (надання йому ... Виконання · Текст меморандуму ... · Критика · Порушення ... а далі.....
Так,не звертайте уваги,то у мене вкладка з Райбертом закрилась,і я по старій закладці перейшов.Ще й думаю,щось ви так багатезно від вчора накнопали всякого.Не,щоб на дату подивитись.
то пан видко режим тиші порушили???мені поліція казала-до 22,00-роби шохош.упс.....галасуй,сусідам під вікна петарди...всім похт....особливо потім!!!!батьки тих дітей/ну котрі петарди,в 12 рочків!КУПИЛИ!!!на тебе й ту поліцію викликають../і як??
На старі машині було отаке. А на блясі то нема нічого. Але хочу консерватор камуняка написать на весь борт.
Врач вискочив з криком- "хто на@рав на ободок!???" Потім довго вглядувався в какашку під мої возмущьонні возгласи , типу " зовсім люди стид загубили". Потім під офігевший погляд лікаря забрав в карман.
Так в тому то і справа, що ні. Просто в мене автівка на солярі а не на газу, тому штуцер до пана Кундлера так просто не під'єднати... А ви про що подумали ?!? _)))
так і я проте що маленька іскра і автівка або перетвориться у крАсівий кабріолет, або буде схожа на діжку.тож тре збирати оті гази у торбочку чи слоїку а потім на заправці обміняти на солярку. отакоєот. вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. на дворі спека