Краще без цього картопляного бадилля,а якщо будуть сваритись то сказати шо каляндар поломався' і показує тільки пятницю
Вітаю панство! По тканині знаю до кого звернутися можна, особливо по середньовічній. Скільки стане вивчення - не знаю. А по дереву... "В одній руці у ведмідя молоток, а в другій - балалайка. Це символізує працелюбність і незакомплексованість тварюки". Дехто так і робить.
так розумні ж люди! тому так і роблять. жипи оно потім купляють та усякі інші приференції мають, а все чого? а того що золото воно і у ахриці золото. отакоєот. а ви кажете
Ну ось, взяли і все спортили. Будем рахувати,що ви підіграли. Бо кулекцію не я один не бачив. Здається,що там щось новенького,тому хтось в жаднюгу бавиться і не показує.
а ти хіба разом зі мною не підеш? йой. забув. тож ти тут такий увесь правільний бо модератор. ну то добре потім як ділитимимо коронки я за це тобі троха пайку зменьшу. згоден?
Підеш з паном Касіо, бо то біля нього. Тільки дивися, обережно, бо він на калькулятор натискає гарно, то як би тобі пайку не зменшили.
та ми ж завши з тобою лежаки били а потім жмуровий хабар ділили а тут ти мене сусіда підсовуєш. щоь якось підозріло. мать лежак непевний чи вже винесений хочеш підсунути
на вигляд статечний пан, а насправді теж халамидник. от до чого Старий Пох людей доводе. і куди ото світ катиться.
Вітаю панове, -2С, похмуро, на коп неїду. тепртура і ломить що сайгака.і працювать ліньки а нуна. ну з середою вас, день куртизанок і маленької пятниці таки.