Вважаю, що не потрібно ті наліпки на авто чіпляти, бо не все те так красіво виглядає, як може здаватися на перший погляд...
тож робимо висновок що тре бомбити їхні цвинтарі та місця розстрелів. там рижя повинно бути вагон та ще маленький возик.
Достатня кількість це не коли багато шматочків а один достатньої кількості - вугілля було дуб 33, клен 10, ясень 4, тополя\осика 2, розоцвіті 2 одиниці для аналізу. А от вже які там по розміру шматки були хз
Доброго вечора Значить так,признаюсь чесно,з хорошого трапилось сьогодні сокира РІА,5 коп 1950 р. треба буде встановить який штемпель,незрозумілий молоток,кіла три мідного дроту,ну і всяких монето русосовєто,світлини завтра бо спішив на працю
Привітався ! Я в 15-му році на 9 травня цю саму музіку транслірував через підсилювач та колонки "вєга" - аж голуби з мусорних баків позлітали . Таки сосєді відреагували й телефонував участковий та вимагав припинити кощунство
мене трохи інша експертиза цікавить а так літератури в мене з цього питання по моєму регіону хватає але одне діло література а друге конкретний нак з конкретного місця з задокументованими данними. До речі нак кіммерійський.
та там вся лікарня за нами наблюдала сьогодні,чи ми не вириємо ще шось,-санітарки із слєсарьом вночі до нас ше все підчистили
і я про той аналіз не казав,вік і так ми знаємо-дерево цікаво яке використовували!?я вже і через лупу сфотав,завтра піднімемо це питання!
Та не вцілив з РПГ,чи як!?(жартую звичайно)бо зараз (це до слова)що не день ,то й стрільба якась трапляється,даже похлєще,чим в лихі так звані годи 90ості
Та були тут зафільмовані лямпи, чого ви так до них причипилися ?!? Ми ще радились які полички під них робити, але на балачках в пана К все й застопорилося _))) Хочу зауважити, що своє перше цареве срібло та ще кілька какалів мною було знайдено саме на жидівських поселеннях !