Ото хабаря накопали, сто пудов саме краще не показуєте Я накінець то виорав города тепер по свободі напікаю пару три хрести напузні попові.
Не звертайте уваги на моє повідомлення....а по суті, того шматочка, що залишився у втулці нака недостатньо для визначення......
Вітаю шановних! Ось надумав таку магнітну наліпку на машину зробити. 15х10 Намалював собі. Не далеко майстерня, та й не дорого. Що скажете?
Добрий вечір добрим людям! Осьо надибав отаку сторіночку http://warfly.ru/?lat=50.435423&lon=30.549545&z=12 - може хтось з вас зацікавиться.
Та не знаю... На форумі всі як показилися з тими наліпками.. Дай думаю собі сам зроблю. 35 грн друк на магнітному вінілі. Таке....
Та і тату зара роблять всі кому заманеться та ше й в таких об'ємах. Он в молоді руки по плечі бозна чим виколоті, деякі і всі ноги та тіло обколють То шо мо і нам таке робити?
звідки така інформація? В більську намили з заповнення ями деревного вугілля і визначили породи. Археологічні дослідження Більсьского городища – 2014 стор 120