НАШІ В МІСТІ!!!!!!!!??? немецкие марши - YouTube ▶ 13:05 25 бер. 2014 р. - Автор відео Павел Белобров немецкие марши .... Марши-то у них были красивые, только закопали наши отцы и деды ... Замечательные марши, прекрасная музыка.
да квітки пархнуть гарно, можна і картину по памяті намалювать, ..коп весняною зімою коло равлика Валєри за секунду до миті..
Доброго вечора шановному панству!Сьогодні до обіду ще і на пошуки запросили ,чи пішов добровільно до Олександра Васильовича на допомогу,він копав,а я пікав
геть голе-босе ж було,в ямі ні гудзика,ні хрестика,якась маленька залізна пряжечка тіки,а ті всі запчасті в поверхневому шарі грунту були од німецького ранця...
На поселеннях жидівських нема сенсу щось шукати, перевірено , неодноразово.Їх навіть коли фащики звозили на масові розстріли і то все золото мали при собі,хто в роті,хто ковтав хто в дупу запихав...
І що характерно,навіть лисяків монетосів немає...супербережлиаі були,не те що русня,пятаками всі двори засирала, кишені у них дзюраві були чи шо?
шановне панство питання. Ніхто не має виходу на проведення археологічних експертиз на предмет визначення породи дерева в втулці нака (за оплату звісно) В мене є електронка спеціаліста зі столиці але думаю якщо я просто напишу чі вишлю то думаю взнавши що я білий та пухнастий копач пошлють мене по відомій адресі а зразку капець буде.....
здрасте вам в віконце)) відпрацювали, забрав дохлу жужу. є питаннечко: ось такий "к"уйлик був знайден, від чого? бо видно обламане та на ізгибі видно що є вироботка!
думаєте то жида прикопали!?так їх відводили за 300м від лікарні в Огрудок,ярок так називається...моя баба випадковим свідком була в ту лиху годину,а потім і саму її забрали до Германії 16ти річну...