та уся черкащина стоїть на катакомбах. рили їх ще з початку часів різні племена які оселялись на тих теренах. хто для оборони а хто для перехову в лиху годину. так і накопали розгалужену мережу катакомб. а потім вже ляхи собі приписали усі здобутки. в нас за легендою оно теж у місті є підземний хід та і у містечку поряд теж місцевий краєвед писав що є підземілля яке прокопане під річкою ще за козаччини.
в нас тих ходів, тільки ліньки лазить і ходить. От потім вже, спорядження куплю і вперед. пенсію зароблять.
так я до дуба їду чисто сфоткатись про втрачений хабар. тут з мд ходиш і ніц, а там без мд і в чьоколаді.
Я вам так скажу, де жили чи живуть масово жиди то там і катакомби, як приклад : Гумань, Гадес, та і моє містечко має катакомби у Златополі і жидів там було чимало. От цікаво чи у Бердичеві і Чернівцях є катакомби?
Та мабуть пожаднічають,бо нею треба на низьких передачах працювать,а це соляри зайвий розход.А фермери в нас жаднючі
НАЙ!ототт!Гриби!!!!!!!!КВА!!!!РЕСПЕКТ!!!/дощ то є-....не для...мокрих пацанів та інших....я/пишу дрібною,бо ..дехто дум...ї що автобот-/.,не звертаю уваги!!!був один випадок!!!!п,с/Ізя !!!сматрі!!!Морє!!!...мама!!!ну шо Ви ґаварітє?сельодка ґаріт!!!!!/добрий вечір всім!!в Бандер- як завше!то шо є!я думаю-ідентефікатор я не я ...пройшовім????!!!я/бліть!!!думаю мені самого себе такк можна хАААїти???.
Зате не треба волочити після оранки, такшо тут може навіть бути економія як і по солярці так і по зарплаті трактористу. Бо робота робиться один раз, а виконується дві процедури : оранка і волочіння. Он я дома городи мотоблочу вже 3 рік, грошей що трактористу шо мотоблочнику однаково платиш. Зате після мотоблоку ні докопувати (після трактора завжди треба докопувати десь із 80 сантиметрів попід тином і так на всю довжину города та ше й з трьох боків і ще докопувати чималі шматки городу який між деревами, бо бачиш той трахтор туди не може заїхати), ні граблями чи бороною волочити ті скиби. Та й земля після мотоблоку легша для робіт ніж після плуга.
а шо кацапню дивитися?а то????забули???дивлюся...і плачу.... Білий птах з чорною ознакою - YouTube ▶ 1:36:49 24 груд. 2016 р. - Автор відео Ukrainian national idea Жанр: драма Країна: Україна/УРСР Кінокомпанія: Кіностудія ім. О. Довженка Режисер: Юрій Іллєнко Актори: Лариса Кадочникова, Іван .....