Чого це ??? Ні канЄчно До Чорнобиля в нас далеко. А шо такоЄ ? Картоплі такої ніколи не бачили ??? То то я показав дрібну ще А велику не покажу,бо Ви і так вже злякались
ПРОХОЖИЕ, НЕ ЖАЛЕЙ! Здесь сидят люди, которые трусливо по ночам обирают сады мирных жителей. Ключ от замка висит позади этого плаката, и тот, кто отопрет этих арестантов, пусть сначала посмотрит, нет ли среди них его близких или знакомых.
Да шо опять Аскот ??? Чуть шо - зразу Аскот Ну почекайте но................ І Опришку з Консерватором перекажіть шоб почекали. Жюрі видите ли Ну ну..............
В чому признаватись ??? В тому що я бідний та нещасний ??? Признаюсь А в оригіналі пісні - "з ізюмом"
Це не просто в оригіналі пісні, це ви проявили "прєступную освєдомльонность". Звідки ви знаєте, що у Двойри на розкопі пропали булочки саме з ізюмом? Ви що, заглядали всередину кожної булочки? (то ми ще поки то патяхварів і сала не дійшли).
а що це на самоварі за курка-мутант? а ще кажеш що город не у чорнобилі! чєрнобильская птіцєфабріка- лучшіє гєрби россіі(с)
всі так кажуть а газети як почитаєш то там знайшли, то в того вилучили.треба на тебе ОБХСС натравить, щоб перевірили з відкіля в тебе ті самовари та патяхвони.
Пахаю гектари в поті чола Кручусь,заробляю чесним та непосильним трудом Копієчку до копієчки складую,а грошей як не було так і нема І не мої то самовари