Дякую друже! Бігти там вже не встигнеш))) на фото придивіться як я сиджу. Одна нога для толчка спецом спруженна. Тількі видпригуеш і перекидаеся. А там як повезе. І пластіни з броніка теж спецом вийняті бо з ними не встигнеш розвернутись від непріемностей))))
Нічого, я допоможу. Буду змішувати фарби. Тож домовляйтеся, нехай пан К. шле кулемета, як завдаток. Ну і щоб було з чого писати портрета. А потім скажемо, що ми художники, ми так бачимо.
до речі панство а скілько зара розтяжки пентбольні продаються? тре штук скілько на двері поставити бо злодюжки в жінкі на роботі дуже невгамовні, постійно намагаються то одні то інші двері вирвати та залізти. от і постала думка якщо поліцаї в нас тілько для селфі то хоч розтяжки поставити а мо і камери щоб потім на ютуб викласти як злодюжки сопдні обсираючі тікають
В мене теж сьогодні лимонка без запалу вискочила то не брав бо копав під трасой то поліції машинок з пять проїхало, тому там і залишилась.
гімна вам на лопаті жебракам. то ти мені кулемета винен, три. та ще той жид камуняцький теж ще більше винен
Ну то тобі на лопаті, а не портрета з кулеметом. Три. "Робить руками усім зрозумілого жеста" (с). Не можна бути таким скупим.
а шоб білочки не приходили їх тре завчасно підгодовувати горішками, самий час лупити горіхи) рослинне мнясо
А що страшного у ТМ62?Чи ви стережетесь того що під неї могли підкласти?То даремно,бо якщо щось під нею то все одно не встигните.
Як пан К. може бути скупим, якщо у нього нічого немає, як у синагогального щура? Хоча три лопати ви йому вже пообіцяли.
Тільки не кажіть цього Концерватору бо буде блюватись . А взагалі все мнясо - то протеїни і для організьму поживні . Аби тільки не дохляка та не ...
Там вже дві знятих, а так то береженного як то кажуть..частіш за все просто здергували їх. Ну а тут для фото))))