то ви визначиться нарешті ви диверсант-затійник чи гармаш. бо до цього я вас тілько коло гармат бачив та просив в вас гильзочку на попільничку та другу щоб кухлика кавового зробити щоб на відвідини за своїм кухликом ходити та каву на халяву посьорбати
І з вечером панове будьте здорові!!! Сьогодні плани помінялись в мене радикально,-думав після грибів літак ліпить далі,то прийшлось наш прапор писать у сусідніх колєг на роботі...,і я цьому дуже радий!!! Оцініть будь-ласка!!!
Стрьомна професія, хоча й поважна. Бо в моїй кажуть за Вашу - ото в них перша помилка стає останньою.
та оце тижні три чи скілько чув що знайомі хочуть ріг продати наче лосячий але не отой що лопатий а такий відростка на три. але незнаю чи продали чи ні і скілько вони хочуть за те.
В нас така приказка е, сапер помиляеться тількі дважди. Перший раз як одружуеться, а другий то як вибира свою профессію)))
В нас про вас кажуть трішечки інакше: першою була помилка у виборі професії, а вже друга - у виборі дружини Десь так
мнясо вживаєш? бо яїм всяке,борсука їв даже,нутряка ,кіндратру,ведмідя,-ну мать збрехали шо то була ведмежатина,-на цуцика молодого підсмаковувало...-бобер як кріль на смак!
Є різні варіації. Мо кому м'ясо до вподоби. Мо кому тра по "медицині". Ото й перепитав в камрада. Бо НЕ розумію інших мотивацій. * на моїй локації їжачків хрумкають - бо то є делікатес.