бо дехто дуже спортив мені настрій своїми тупими під....ми. а інші підхопили те, чи то через брак розуму чи через камуняцькі вподобання. так мало того дехто від великого розуму мабуть почав пліткати про те що в мене є обізяна чорносрака. тож нема мені що тут робити слідкуйте самі за порядком та все таке інше
та незображайтеся так, вониж жартують якісь ви злі стали після надцятого десятка, де той бойовий задор та веселі жарти, отакоєот. я вам замовив сигару на новий рік, вам віскі чи рому замовить до сигари? бо бачу мухомівка на вас погано вліяє.
Доброго ранку всім поважним панам!Погода розпогодилась,вся халепа пішла на захід,але сирість залишилась,треба діставать вже валянки
ну а в нас- Теплий Дощ - YouTube ▶ 4:20 12 серп. 2010 р. - Автор відео yamahatyros2 Mix - Теплий ДощYouTube. Два Голоса. Лучшие Дуэты. Две Звезды. Популярные песни. Хиты проверенные временем. Музыка для двоих ..../думав піду по гриби...ага..розігнавсь.доброго дня всім!за вікном осінь.+11,дощ.
Ото працювало пять бригад підходив до кожної питав скіко коштує така робота?, на що була стандартна відповідь ( та то своїм ставим)
пан не говорять матом?а я нашому сказав-накатаю заяву на вас,та начфіна -ком.полка.за присвоєння коштів.відпуску річну-не надали,кошти не компенсували...мать не мені одному?пішов нульовкою,на місяць скорше,з всіма грошима і без ніяких рабовласницьких акордів.
ми на його бімбу скинем Зображення для запиту шмат сала Більше зображень для запита шмат сала і юшт!оно когось з наших прийняли.дурбецало!дак кинь пару штук в кишеню. 14:46 Львівські митники вилучили у громадянина Канади близько 100 цінних монет
от двоєшники-лагги з фанєри маскаль топором мастєріл- минимальное использование дефицитных материалов — основной материал сосна, березовый шпон, фанера и модифицированная смолами древесина (дельта-древесина)/одне добре-запалки та трасєра їм були майже до дупи/.,а мессер-повна залізяка+люміній по обшивці.і прошу не халтурити-падати боляче.