Пан К. пустив тему на самоплив, не з"являється, десь пропадає постійно, от і маємо, те що маємо. Четвер, вечір - у темі тихо. П"ятниця, день - цицьок ніхто не постить. Ні тут ні там порядку немає.
Краще б відновили. Бо коли був на праці, то постійно тут бував. А це звільнили, то постійно десь у Чорнобильських лісах сидить. Як я розумію, там з інтернетом сутужно, от і не буває його.
Це мінімальна ціна на будівництво 4-ох поверхового будинку! Тож при наявності Вашої землі...виходить моноліт в чотири поверхи дуже стійкий до природних факторів 50 долярів метр квадратний... + усі прибамбаси=250-300 долярів за метр...а продають 600-1000.... Шо не зрозуміло? А взагалі нас ..буть в хвіст та гриву! Як би кожен Українець як Я включав клуню...та й посилав усі держслужби на хутір ...то тоді можливо й настав ПОРЯДОК в Україні! Бо як зараз пам'ятаю дембель 94.... Викликає замполіт- (по нашому сбу) кожного у кабінет... Боєць хоч на дємбель? Хочу! Тоді голосуй за кучму..................................... А ні? То ше будеш пів року срати з пацюками на одній параші.... Усі пішли на дємбель в один день...............................
Мене бабця Мотря вилікувала у 5ть років від глистів))) Я тебе теж вилікую! Рецепт: яблуко,хліб з маслом посипала якимось чорними зернятами...тут вже не пам'ятаю...чи то кроп,чи чорнобривці,чи дурмантрава...
То в Україні можна усе! Тільки не всі розуміють...тай прогинаються... А треба усіх держслужбовців...навпаки нагинати... В Україні ГОЛОВНИЙ НАРОД! Якщо усі вийдуть зі своїх схованок... і запердолять по самі бейці...тоді й настане порядок в Україні...не то шо було 100 років тоді, грабування народу.................................................................................................................................................................................................................................Вже пора бумерангу летіти додому.......................................................................................................................................................................
От ми усі справно платимо за газ? А в нас один з Народу не витримав...тай заєбенив директора газового господарства... Тепер родичі покійного їздять на авто з салону...тай викидують світлини хатин куплених за кордоном...за наші з Вами кошти сплаченими за газ....................... Люди! Ввімкніть клуні...кому і за що Ви платите?
Доброго ранку. За вікном +6 , тихо, темно. Вчорашня непогода вщухла, тож маємо надію на гарний день. З п'ятницею будьте здорові !
так я йому точку якраз в чорнобильських лісах показав де металу валом головне з потрібними людьми звести бо так туди вхід тільки в один кінець, а ліс там який, сосонки що свічки, дубки теж, пиляють, пиляють.