А сам десь пропав з панею Овою. Мо бункер копають під свіжі патяхвони з самоварями? Або САЛЬЦЕ на зиму коптить
та мабуть у школі він, палички вчиться писати у першому класі.мені старий обіцяв його до школи відвести бо аскотик окрім слів пАтЯхвон та сАмАвАрЬ нічого писати невміє.
Салам алєйкум шановне панство, де ви всі, агов!!! Я тут конкурс кланий придумав - "Краще фото його високоблагородія,лєйббуржуйства пана Аскота" Ось моє фото. Приєднуємось. Приз придумаємо потім. В журі - я, Консерватор і Вікінг. Пані Ову не включаємо, бо вона заінтєрєсованоє ліцо
Вітаю, шановний! А пан Аскот нас не буде потім журити, після цього конкурсу? До речі, за якого Вікінга мова?
А ми втечемо в гори, нафіга нам клуня - ми шо, корови!?А де пан Консерватор? Мабуть вичисляє Аскотові нички з самоварями і патяхвонами
Вітаю шановне товариство! я оце що подумав, не треба дивуватись. в мене є така звичка і інколи я використовую голову не тілько для того щоб туди їсти та щось крушити, так ось. може дійсно призом цього конкурсу буде одруження винуатця, тобто Єго ВИСОКОКУРКУЛЬСТВА пана АСКОТА таврічіского? за одним на весіллі пограємо. га? а лапсярдак в нього є. я особисто йому його подарував.
Та не покличе він нас на весілля, бо робити не буде, вони ж бідні як ота церковна миша А де фото для конкурсу?!
як то не покличе???????????7 оно вже ми весілє робити зібрались! і нареченна вже є. то файна дівчина, дуже аскабану таврічіскому підходе.
то інформація під грифом цілком таємно! але вона така як полюбляє аскабанчик. ну щоб багато сала було. як то кажуть і влітку затінок і взимку тепло. а як голодний рік почнеться то є багато їжі.
Хоч і був я не згоден з Консерватором, але таки він був правий: "Скороходов - кулацкая морда" (с) Вітаю з добрим урожаєм!