У казані суп з грибів, САЛА, курки і гороху - офігєнна вєщьА золотий корінь, то є родіола розова або карпатський женьшень - природний біостимулятор. Лиш тихо, бо Аскот почує і тоді труба горам
До речі пане Andreas K, міняю одну сотку кокаїнової плантації на патяхвон з самоврьою. Совітські самоварі не прєдлагать
Шухер, кулеметники на вишки, його мародьорствіє сунеПане Консерватор памагітє, спасайтє, звоніть в ООН і Лігу націй. Інакше хана карпатській растітєльності
Да....................... Фраза "його мародьорствіє" це сильно.................... Мене ще ніхто так не називав ............................ Дякую.............................
Пане Аскот не обіжайтесь, це я так, теє пошутив, це я по дружеськиВи не мародьор, а бідний як церковна миша і нічого в вас нема - ні патяхвонів, ні самоварів і вобщє.
Легко, сотку мені, сало Консерватору, а самовару та паяхвон заберете у Аскота. А самовар у мене тільки такий, але на західній соток не хвате на нього. Доречі друже, а ти далеко знаходишся від Бережанського району?
Все йде своїм чином: люди фоткгми дражняться, на Аскота наізджать, він обіцяє їх вивести за клуню... Тема живе!
Ну це ви загнулитакий бульбулятор заледве на один квадратний метр потягне. Самоварю з патяхвоном гоніть, бо Аскот не віддасть
доречи шановне панство. ЄГО високо , як зараз модньо стало казати мародйорство а також КУРКУЛЬСТВО пан АСКАБАН таврічіскій геть знахабнів!!!! я знайшов йому раритетнішу річ, супер мобільний самовар, з якого можна пити чай або каву у будь якому місті. можна на копі а можна і десь у львівському метро, куди таки треба ЄГО мародєрсто таки здати на опити. ось ця раритетніша річ!!!!!!!!! а він носом круте.
я цей. вибачаюсь але де це в вас там флот? небуло в вас ніколи того флоту там, а тут маєш. чи то ви знов по хатах з торбою прошлись та попрохали людей скинутись вам. пАдайте люді добриє. бо самі ми нє мєсниє і очі у нас чєсниє. а хто не давав тому хату спалили та город потоптали.
Ахтунг, ахтунг!!! Де ви всі? За Аскота не питаю, бо він набиває клуню трохвеями таємно від Консерватора, мені в біноклю видно. Всі відходять від дня знань, чи всі на копі? Ауууууу
як би ж ото на копі. я працюю як тая бджілка. а що то з деревом сталось? то такі в вас дятли дикі чи то бобри?