Доброго вечора всьому панству!Оце втік з роботи,там холодно,ну її,а жінка дома натопила,в хаті тепенько,-та й пятниця сьогодні
То там родичі Грудня на батьківщині...культури та правил поведінки на дорозі вчать! З ними говорити ...все одно шо з вівцею))). В мене знайомий на городі намет зробив... то вони між собою пики били...спорили за слова...які казав Цадик!
так тре було поки вони відовликлися покропити їх святою водою, тобто бензином, та палити до розпробісової матері. щоб і не смерділи разом з їхнім цапиком
Там хтось ф-1 кинув з балкону...повна тиша... В місті повний беспредел! Салюти літали на ліво і на право...Одні ті самі роботи роблять по три рази...ЗА ГРОШІ НАРОДУ! Відкривають ебицентр...КОМУ? Останні гроші видурити? Спочатку треба ПЕНСІЇ та ЗАРПЛАТНЮ ПІДНЯТИ!
Якось спіймали Американці Індійця...який жив на пальмах... На тобі нове житло і гроші 40000 долярів! Індіанець каже: засунь усе це собі у дупу... Бо ЦЕ ЗЕМЛЯ МОЇХ БАТЬКІВ! ВОНА НЕ МАЄ ЦІНИ!
я ото нерозумію чий ви кум? мій чи ведмедя© тобто що це ви тих жидів захищаєте які ваше місто засерають
Доброго ранку панству!На роботу мене так і не викликали більше,спав дома,запустили сушарку та сушили кукуруку всю ніч,-мабуть на попкормНа дворі мороз,незнаю скільки показувало на термометрі,ну де холодок зараз,то вся трава біла
Я мав на увазі! Що приїздять жиди до нас...і купляють нерухомість та землю! А хто ото все продає??? Земля це БАТЬКІВЩИНА! А бакси то папір.......
В7 доброго шаббатного ранку !!! На дворі гарно, сонячно та +10, у воді +20, можна добре зігрітися _))) Вчора був знов день карася, окрім поламаного ружла, взяв сундучка на 2, але, не взяв щупака десь на 3 та карася на 5+, ну то таке, най підростають ... Отже, ранкова кава та до шаббатних справ, а завтра на лопату і в поля _)))
В нас сонечко! А рівно 22роки тому... в 1995 році був сильний буревій і сніг! І на мене дружина одягла кайдани))).
Ооо!!!Вітаємо з такою датою!!!Треба для нас-чоловіків зробить медалію,,За витривалісь з однією дружиною,,в ступенях
Доброго ранку всiм kameradam , 9:16 а шарик жарит не подеЦЦки +24... Перебираю свой хламчик , хочу рамку к Британии добавить моя старая копанинка...
Да вы что...? Это наоборот приветсвовать нужно , молодцы ролевые игры ... Его величество - Тестостерон! Значит живы ещё , могем...!
Для поднятия настроения анекдот... Все народы любят хвастаться своими победами, и только евреи уже не одну тысячу лет жалуются, как их обижают.
Всегда вспоминаю слова Дэйла Карнеги... В какие бы формы вы бы не облекали ваши слова , вы никогда не сможете сказать чего либо, чтобы бы не хврактеризироыала вас самих...