Вітаю панство з п"ятницею! Зима вже скоро, то треба вдягатися. Буде незапланований сезон? Хтось знає, що оце таке? Щось знайоме, але не можу згадати. Он, тему зробив: https://reibert.info/threads/detali.936545/#post-10259692
то пан А. здав конкурентів, отакоєот, а ви думали, отакоєот. Типер пан А. вне конкуренції. але для вас погана новина, сигарети будуть по 100 грн
Вітаю з наступаючим шабатом! А рейки по чому будуть? Шо купляти рейки по 7грн за кіло чи цигарки по 30грн за пачку? Чи ну його... та повезти сім'ю у Анталію?
курва мать. як ці любопитні сусіди заграли. ну відкриті ворота в дворі повз проходять та дивояться то ще таке, але коли стара курва навпроти невитиримала і узяли свого пйосіка тіпа напогуляти і поперлась майже у двір то це вже троха виводе з себе. послав поділі, але культурно. сказав що нетре тут за своїм сраним стафом лізти бо мій зара відірветься та зробе і з пйосіка і з тебе купу фаршу. хоча мій спокійно в цей час лежав поряд та спостерігав як я плитки вкладаю під воротьми.
Ну так! Рейки залізничні Р-18. У Вінницькій області черговий цегельний завод ріжуть... Залишилось 1500метрів... до хати привозять рейки по 8 метрів по 7грн за кіло? Ріжеш пополам...і на перекриття бомба! А нові продають по 22грн за кіло!
непоняв, ваш песиг що МакЛауд, натворив кучу дєлов, там пів Ірдиня спалили, піонерлагерь, склади згоріли а він що курвамать живий?! гаяваспитаю.
Був сьогодні на Андріївському узвозі. Там такі гарні картини продають. Треба відомого пана туди відправити
Пан К а Ви часом не цей будинок охороняєте? https://www.google.com.ua/maps/@48....4!1s0xEFLNQln2VdsGYytcDqBA!2e0!7i13312!8i6656 Якась вулиця підозріла...
цей будиночок приватна охорона охороняла, яка знаходилась у другій половині того будинку, аж поки отую крамничку не бомбанули. там ще всяким непотрібом копаним приторговують, такий собі антикварний. а що до назви то просто в гуголя данні дуже затарілі, її вже давно перейминуали на честь засновника нашого містечка козака Вуса. отакоєот. а ви кажете. а я троха нижче по вулиці живу, а крамничка майже у центрі.
я звіняюсь, але пес заказаний, заказ проплачений, обратки нема, люди сурьозні на заказі, отакоєот, відпускайте хай тікає.
А в нас деякі вулиці прийняли назву загиблих Захисників України з нашого міста...навіть є один син депутата...