Доброго ранку. Хто знає, яка зараз пора року ? Бо за вікном +3 ... а в іншому все добре, кажуть панове що сьогодні п'ятниця
Доброго ранку,осінь за вікном. Наша мілі+полі=ція нас береже! То шо "Віагра" перед виступом,чи після!
всім доброго ранку! в нас навпаки переорали в коліно, сухо, такі брили шо капець. Але після сої більш менш і дисковки звата. От би дрючки соняха прикатали.......
Усім доброго ранку! Ппц за бортом +2!!!!!!!!!!!!!!!!!! градуса...... Жах!!!! Але пох, на вихідні коп!!!
У мене від діда лишився штудентбух, викладав тут його. --- Пане Алекс, а пан 60667 поза графіком в середу цицьки постить!
отож, замордували кротика, так би по землі і взавалиб яка зима. В нас хробаки 5 см в землі, птахи невідлітають, жаби неквакають, тому зима помірно теплохолодна буде. можливий апоколапсісіс
Доброго дня З развратніцею всіх Теж на стіклах машини намерзло кондесату,напевно осінь,це якщо Ви не користуєтеся тим каляндаром де два дні,понеділок та неділя
То я видно пропустив щось... тепер що в календарному році 120 днів! То доброе,тоді в мене є шанс дожити до пенсії!
А кіко тепер днів в тиждневі...3 дні я так зрозумів...субота-неділя-понеділок а як жеж з сіськами!без них ніяк,вимремо....як вид.
То добавте ще одного дня і буде штири,тільки не треба дві п'ятниці робити,а то буде каліпсис,як каже пан Бек