Вітаю панство з наступаючою п"ятницею! Хто там шукав максовський короб без зірок? Ось, занедорого: https://reibert.info/lots/kontejner-k-p-lente-maksim.173997/ З утратами, щоправда.
пан @NIA шукав собі на ровера прикрутити хтів щоб канапки та пляшку на працю возити і ніхто не здогадався
Канапку і мерзавчика краще носити в нагановському кобурі, щоб ніхто не здогадався. Хоча, можливо, такими об"ємами пан НІА не задовольняється, тому і шукає короб від "Максима".
та воно і в тетешній непогано носиться. в нас старий участвокий так постійно ходив аж поки його не вигнали на пенсію за постійні попойки та ще щось було. що саме вже не пам'ятаю бо малий ще був.
Так не тре мене перед шановним панством виставлять в поганих кольорах,в кобури ношу те що треба там носить,а от канапку та цуцика як кажуть у Хвастові вживаю рідко і коли кобури в мене вже нема,так що я чесний та законослухняний громадянин
таке! то ви іншим будете розповідати який ви чесний та непідкупний. а нам нетреба, ми усі вас дуже добре знаємо
так запчастини ж від движка скіфського дрона а так архи не можуть зійтися в думці що то за пропеллєр, тобто нафіг він надь а друге то ворворка
Доброї ночі добрим людям,а пану К.нехай присниться дівчина з зімбабви,та шо свого сусіда на вечерю пустила