або на оливі. вони на вигляд такі самі але замість гасу туди тре лише оливу заливати бо інакше не працюють. отакоєот. а ви кажете. З.І. в вас там ніде засмальцованих галіхве від одностроя залізничників не валяється. можна драні, воно ще ліпше буде бо Аскабану дуже треба. він у повні халамидники вирішив пошитись
В ліс ходить вйожика боятись.. Тож не я знайшов.. Мої такни поки що в болоті і хай там поки будуть спатиму спокійніше
А чого більш йде на роботу лямпи гасу чи оливи?? На пана Аскабаа не наїжайте,він нам про ложки,котєлки,та всяку посуду розповідає,і разврат не влаштовує,не тягне сюди глибокий секонд хенд з мухою на лобку
Отож і я думаю на..я нюхать оту пилюку та нехай руки гудуть від лопати а не від болгарки.Але є два мінуса тре гроші на бензин і тре гроші на їжу.. Тож вибір за болгаркой. Отак і живем
та да , вже неділю роботи нема, у всих все неламається, то оце, здав таки трішки траків і газбаків , камер від холодильників і штук з 10 компресорів.До неділі протягну думаю. Піду "+". погасю в магазинах. та хлібця прикуплю з маслом.
цього незнаю бо ще не обзавівся такою лямпою через те що оливу в нас нема де купляти. тю. теж мені доповідач. що ото там цікавого в тих ложках? головне щоб харчі у ложці були а якого року вони та з якого заліза зроблені то неважливо, я можу і золотою чи срібною їсти так само як і люмуневою. а що до секонд-хенду так він і сам секонд-хендівець а зара хоче стати ще більшим секонд-хендом, майже сторічним . так що оцеє все набагато гірший разврат не те що з мухами а вже і з опаришами та іншими хробачкками. отакоєот
Ідіть з татусею про лакмус поговоріть))) https://www.facebook.com/tatusjaBo/...02827853¬if_t=feed_comment_reply&ref=notif
та мене туво. у пикокнизі троха підзабанили. вимагають курва мать якиогось паперу що я дійсно маю іся Злиий. а я ніяк не збирусь склепати на фотошопі щось таке накштал аусвайса часів третьйого райху. най ся курви вдавляться якщо їм неподобається моє імя
Тю, то я вам предлагав тему де всігда на хліб з маслом, та щей напообідать на шару мона.. Головне вивчить фразу (Ооой на когож ти нас покииинув-ла)
Одна на похороні заголосила" Та передавай же там всім прівєєєт!!!". Ми чуть дудки з сміху не погубили.
та що з тобою розмовляти? від тебе ніякої розумної думки не почуєш. ото тілько ти інтернаційонал співати можеш акапело
Ні. Я на похоронах колись теж грав) там у нас така компашка дідів була, що насмієшся більше чим на весіллі. Понапиваються, ідуть по селу польки грають а потім б,ються гроші ділять))
ну це взагалі то народна традиція така. а нас теж можуть заграти кроков'яка ну або хто в ліс хто по дрова. але зара криза, перестали нарешті тих довбнів на похорон виписувати, бо одні грають собі тихенько щось і ніхто на них уваги не звертає а от інші як гепнуть голосно що аж за два квартали за зачиненими вікнами разом зі стільчиком підскакуєш.