Нє. Ну я розумію - коли тяпниця, чи неділя такі через день. Є сенс. А отой понеділок через день - то вже якесь збочення типу "50 відтінків понеділка"
Добрий вечір,піду спати,трохи втомився,хоч і пізнувато виїхали до лісу,але грибів троха взяли.МД навіть з машини не витягав,вирішив ще брату грибів назбирати,щоб не дувся.
в полі було капець, я аж про утеплювач бундесовський згадував постійно, вітер дуже сильний та холодний
Вітаю панове! Накрутив сьогодні добрячих 800 км--- км 200 завдяки нашом сраном автодору по обїздних путях. світлини трошки
знайшов сьогодні розбитий скіфський літачок - дрон мабуть ні і для поціновувачів вечір на хуторі близ Диканьки ну майже
Вітаю панове, +8С осінь таки з рибним днем .Роботи ніц вже неділю, то оце металолому поїду здам , ще трохи траків залишилось, газбаків, каски мабуть залишу на зиму вже. ось вам бойова рибка
Доброго ранку усім будністам! Соняшно, патуру обяцяють +21, збираюся до праці. А в рамах поради для колегів - ось що буває як людина ходить у тісному взутті:
Доброго ранку Холодно,осінь,темніть рано починає,кому лямпу тре,мєлку:https://auction.violity.com/59118214-miniatyurna-gasova-lampa-ridkisna-1880-ti-spar-brenner
Всім вітання. Перше зеро. Щось пізно, бо зазвичай на 2-3 тижні раніше. Вдалося сходити перевірити підозрілий "довгий сигнал". Я вгадав - 120 см дюймової труби
Колись в березі теж копав ну дуже довгий та широкий сигналище,в результаті кілька труб чугунних тих що йшли для каналізації,а чого вони були там так і залишилось загадкою
Доброго ранку Панству! Свіженько, за бортом у 07:00 було +4..... градуса. Таке питання: коли цю кляту сою почнуть збирати?????
колоритний день фотографій царівна -лягушка яка відстріляла всіх іванів з тої сторони. а нех шастать.
тю. що там тебе вдягати? лапсярдак красивий, голяндський в тебе є, ще і з погонами. штані якісь з латками вдягнеш, картуза якогось і всьо. взуття нетреба, з желевяного лантуха торбу ще пошиєш щоб сала носити.і всьо готово. а забув. стрічку червону до картуза пришиєш. ну щоб вже точно було видно що ти бандит та волоцюга і що будеш в посполитих хліб відпирати по развйорстке
та не переймайтесь. сьогодні вже неділя. вітаю панство. тепло, сонячно, неділя, ну або просто вихідний. отакоєот.