Сайдингом виявилося дуже просто оббивать А сходи мені подобаються. Треба до Вас на практику їхать, бо я ніяк свої робить не почну. ПиСиЖ Сьогодні кажуть копать нізя, чи в лісі тихенько можна?
Та нема в Бердичеві жидів, вони ще у 90-тих всі поїхали. Якось шукав пів-дня жида по Бердичеву, щоб послухать неповторну говірку, фігвам((( Польська, кацапська, англіцтька
Не поріть дурниць! Сайдинг позавчорашній день!Його можуть діти розстріляти...чи шершні отворів наробити))). Краще пінопласт чи вату а зверху мазанку! Можу Вам свою чергу у Дітріха уступити!
та отож, пінопластом вже років з чтири стоїть добить до антуражу вже сайдингом та і забуть. Простіше булоб розвалить і нову побудувать чим старе реставрувать з. уже.потрібно інапожить трішки.
а шо там під Вінницею гупає,шо аж вночі до нас було чуть,якісь артсклади,чи шо,бо новин ще не дивився!?
Вітаю пана особисто!Вам там не чутно було вночі шо воно гупало?,кажуть під Вінницею в Калинівці якісь бомби підриваються,то вам вдвічід ближче туди ,бо в нас також було чуть
Добрий день Панству! Показав схему Ієгові...в нього очі загорілись...каже шо будемо самі збирати! Я кажу добре! Тільки обварювати будемо мінімум листами в 1см...на випадок вибуху))).
Не чув! Але зранку сморід як на звалищі стояв! Нашо Вам ті жидівські гешефти... Я колись у 8 класі на канікулах підробляв на фабриці...то там як ревізія мала приїздити...усе шо в надлишку...закопували в землю і асфальтом зверху!
Зі Святом Всих Воздвиження !!!Сказала мені тількищо баба,ш в цей день неможна даже льох одкривать,бо ховаються всі гади повзучі спать назиму!!!
осінь, ось і горять, в Білій он фармація горить в Одесі піонерлагерь, отакоєот, осінь. от аби пан К. забрав би свого пса, то і тихо булоб, а так по всій вкраїні викурюють.
приїджайте, практикантам їжа , куриво, житло безкоштовно, бийте сайдінг, ще он в гаражі є напрацювати, бруківку класти, красить, шпаклювать