То ще почніть шастати по розвєдьонках,до речі а де пан Ойналий,невже з кумою неприпаркованою подався о ігіпту????????????
Вітаю все наше панство,!!!то таки хто скаже,хто займається авіамоделізмом!!!!бо треба на літак мотор!!!,кольца позападали,...-а якщо насправді,-то треба двигун каліьного запалення !!!пане Бек_до Вас питання!!!
щоб єрапляна склепати. двигун ви вже підшукуєте тож надумали єрапляна будувати та улітати. проста дедукція. отаоєот
мені просто тре зараз двигунець,-електричні тязі не хочу ставить,-а на ефірнім паливі-кальільного запалення треба моторчика!!!
колоритний дід. з початку він просто був вдягнутий а десь у 13 чи трохи пізніше вже ось так вдягнувся. хоча і видно що сили співати в нього давно немає, він пісні та думи просто під бандуру розповідає замість співати. що поробиш вік вже такий в нього
та мені будь на якому паливі,аби був двигун внутрішнього згоряння,хоча модель буде не важка,то рекомендують електричку поставить...
доброго ранку всьому нашому панству!!!думалось що буде вже приморозок,а воно ні,+10,-бабине літо закінчилось,почалась бабина осінь
Правильно рекомендують. Немає сенсу у такому двигуні на легких моделях. Хіба що на "бійцях". Всім добра. Сонячно, +7. Погодні шамани обіцяють +16.
пам'ятаю що ви писали, потрібно пошаритись на горищі, мо і є вам який кмд, ритм як то кільця позападали? їх там нема.
Вітаю пванство, +20 С, таки середа сьогодні чи пятниця? піду на базарчиг пройдусь, повтикаю. та починать сайдингом будиночог обивати, бо "київських" майстрів ціле літо чекав, завтра, завтра. оце ще почав таки сходи робити на 2 поверх горища. зоцініть дизайн
та були в мене два двигунці такі колись,ще як в школу ходив,заводив їх,але до польотів так і не дійшов...колотив їм там якусь шалену суміш по рекомендаціях моделіста-конструктора