от якщо дасть Біг добре закінчаться ці довбані суди то плюну і я на той руль та подамся шукати роботу сторожа, знову заведу цюцюндера здоровецького, буду їздити день на рибалку, день напокопать - бо вже аж завидки беруть.
та ладно Вам, у мне на яблунях яблука зав’язалися, друга Весна почалася за рік, отже п’ятнпиця щодня)))
спробуйте. бо я скілько разів просився в директорки щоб на сцену пустила бо я гарно співаю але вона чогось непускає. от так вбивають великого актора та співака сучастності
їх вже набагато більше, а такого в мене нема бо не тільки я такого не бачив а й моя гугля не знає https://www.google.com.ua/search?q=...QZoKHUcNC0gQ_AUICigB&biw=1356&bih=618#imgrc=_ так що показуйте . А так в нас бідненька область, ніфіга нема, скіфи трохи виручають
Ф тепер кілька родзинків - на початок шпиталь Вермахту, а потім радянської армії. Зараз усе позарастало деревами та можна впіймати доброї перспективи, але уявіть собі, що довжина головного корпусу це 250 метрів! Понімецький басейн А тепер геній сов'єтської архітектури
Шановні, а хто в клеймах на ложках-вилках розбирається? Знайшов держака люмінявого, ложка чи вилка не знаю, сфоткать покт не можу, тому малюнок клейма спробував зліпити (вгорі не ясно що, три риски під питанням):
Ф на останок терен та будинки 18- Полку Артилерії ( AR 18 ) Тут була кухня та квартирмайстер зі своїм господарством Тут були склади А оце appellplatz, де була грана така музіка За часів совєтів на цьому терені був головний вузол зв'язку Північної групи військ.
Але ж у Польщі море. Не ловлять, чи не солять? Просіть, значить, пана Боба. Можливо, він погодиться привезти, за не дуже грубий шекель.
Виношу питання на галасування - обме6жити пала п'ятого Славуту не тільки у розмірах світлин, а ще й у їхній кількості! * Та ж жабенятко губиться!
Нехай через кордон перекине, а там відправить якимось гарним швидким перевізником. Картоплю знайдете.