соромно............... але як пан В, по пиздаку дав))) але права на місті і все харащо і красіво... хз шо за копи на митсику аути!
мені почулось пятниця ? пятниця, то мо шо точно пятниця? До речі, пане К. пи.. вашій сабачкі. типер на Ірдині амазонки орудують, такшо совітую вам туди непотикатись.
амазонки то пусте. амазонки собачок полюбля.ть як і інших звірєток бо вони як і я виступають за екологію. тож тре збирати лупку до купки, брати малого халамидника Дітріха, най він і вашим поліцаям пику натовче щоб не було утискань за місцем проживання. та поїдемо потрусемо ваші терени, собачку ж знов ж таки відвідаємо та підгодуємо, з амазонкками поспіваємо та організьмами подружемось бо мать їм там вже зимно стає та і до вас заскочемо по сємачки та інший корисний крам. отакоєот. а ви кажете
ні мабуть таки четверг сьогодні, оце пішов купив тюльки пряної з хамсою. поставив мундєрочку, прикупив свіженької соняхової олії Дочекаюсь дружину з театру, та будемо смакувати, отакоєот, з четвергом таки
а що дають у вашому тіятрі сьогодні? бо в нас сватання на гончарівці. то теж йду до тіятру по дружину.
А в чому проблема? Тюлька не продається, чи олія? Якщо не продають, пишіть пану Бобу, нехай законтрабасить найближчим рейсом.
підіть в маркет купіть картошечки, тюльки, і ваша мрія стане явью.Меніб оце пива вашого Окосіме до повного натюрморту.
"А шо воно там робиться — муй просциш… Я думав, там хоч актриси такі степенні будуть, нема жодної! Самі тільки тридвараси. Ну я бачу таке діло, то ломанувся в бухвет і там всю другу серію просидів. А Людці сподобалось… (с)
Наталка полтавка, трупа черкаського театру гастролює, їх театр спалили нехороші дядьки ще при янику, от вони і їздять по Україні, вистави дають.отакоєот.
так я ж писав, на зольниках жили всі (скіфи доре вибирали місця) тому там від бронзового віку і до совдепії, можу показати свої фото від електрума до червінця, від прикрас древніх до совітських, зброя кам'яного віку, от тільки акінак я ніяк на них не можу знайти, тре шось мінять
Добрим людям - доброго вечора, а москалям та іншим курвиеим синам... ну ви самі знаєте що Трішки не на час, але якщо обіцяв - то обіцяв: маєте сьогодні решту хвотків із Лєгниці: На повижщому фото бачимо Міську раду, на наступному пам'ятник вдячності радянській армії (довго не простоїть)