які такі паромввози?нема таких...і рейки вже свиснули!а взагал в нас тут Рейкова війна — Вікіпедія https://uk.wikipedia.org/wiki/Рейкова_війна «Рейкова війна» — операція радянських партизанів у період з 3 серпня до середини вересня 1943 в тилу німецьких військ на території Росії, Білорусі та ... .доброго дня всім!Бандерштадт+20,сонячно./ізя і мойше ..-уєхал.сара ждьот.і чтоби нє говорілі-дождь ..укаталі с собой!а такі да!/.нарешті погода!вдалого копу!
гарно!хоча ношу-чорну Богородицю/хрест в спідниці/.серед Ваших такого не видів.комрад має фрагмент такого.по самих знахідках мож історію вчити-де і як відбувався вплив релігії на життя та самобутність населення.
Тож напряжно,вчора неділя,сьогодні неділя,і підозрюю що завтра теж може буть по заклюнському каляндарі
завтра за розкладом понеділок. він завши після неділі починається бо тре на працю пхатись. бо як на працю то понеділок а як з праці то неділя. шонєясно!
фігня то всьо. в нас потяги ще у 1918 знімали з рейок. поставлять на рейках клини чи просто гайки розкрутять і всьо. паровозик дибки, вагони набік. ходи збирай що червоні награбували.
То так і кажіть що Ви перейшли на користування каляндаром,в якому в тижні два дні,неділя та понеділок,але й вони по плаваючому графіку
Та які там факти,два дні в тижні це не порядок,це бєспрєдєл,повинно буть хочаб штири п'ятниця,субота,неділя та понеділок,або міняйте роботу,можу допомогти з працевлаштуванням слюсарем тута їх треба
нехочу я слюсарем, я вже колись слюсарем працював, але тоді я був набагато молодшим. тож давайте ви йдіть слюсарем а я вас охороняти буду щоб ви іскру не крали з виробництва
Посодять,і надовго,з запрєтом на передачі,а саме,чай,кофі,теплі носки,кипятильник,газвода,та цукерки рушен
Не хочете слюсарем,то є вакансії монтерів колії,хоча стоп хтось хоче її розібрати,значить помічником слюсаря,нігрол міняти в редукторах,доволі блатна робота,а охороняти буду я,або Похабич,йому недалеко сюди добиратись