- Господа, вы слышали, что где-то здесь Наполеон оставил свои 7 обозов с золотом? - Спросил я у одного крестьянина, а он мне: «Нет, барин, никаких таких обозов я не видел!», сел в «Ламборгини Дьябло» и уехал. Мне кажется, эти златозубые плебеи что-то недоговаривают...
Ще ту шавку курейці не зжерли,чи мо нема шо з того хомячка їсти,півкіла кісток,півметра шкури та жменя шерсті
маю п'ять з них, крім двох лівих на початку рядів верхнього і нижнього. Найстаріші другий та шостий, третій та сьомий по католицьким мотивам. Сьомий в нас часто зустрічається. Мої 2011року, далі фото всіх не робив .
Доброго ранку,ще рано приморозки,треба ще кілька відерець грибочків назбирати. Я в поляндію,треба якось на вугілля заробити, а то зимою стахають важкою і морозною!
Доброго Ранку,вийшов з хати до хомяка свого забалакав,а з рота пара :-o ,до градусника а там +5 :-( Холодко ...
Вітаю тих що вже не сплять. На дворі темно як у мужина - ну самі знаєте де, на термометрі +7 - обіцяють вдень +20 - знову куртку буду у багажнику возити. Тре до праці збиратися
То тепловий насос називається. Дуже гарна штука. При витратах 1 КВт може в 2-3 рази віддавати у тепло. Тільки більш ефективно притопити труби у якусь водойму. В нас то тоже це починає мати розвиток. Всім добра. Прохолодно. Ляти перестало. +11.
Доброго дня А де більш детально про це почитать,мо де які розробки вже є?? Вибачаюсь,вже знайшов: http://bud-porada.in.ua/teplovoy-nasos-svoimi-rukami.htm
Вітаю панство, +18С, сонячно, трішки попрацюю, металолом вивезу, бо вже спотикаюсь об ці траки і броню веселого дня. вівторок, киця.
В7 доброго дня !!! На дворі згнов сонячно !!! Життя продовжується під гаслом, як не копаю так пірнаю, тожбо, вчора так і було _))) Знов пп, знов карасі та сомік. Вода + 20, на повітрі + 15, тожбо, грілися під водою _))) Отже, ранкова кава та до котячих справ !!!
а от і закладуха нумеро 2 !!! як обіцяв. малувао але приємно! пану К вже відслюнявив))) тож не питайте мене чому заплакані мої очі....
а ви тут взагалі до чого? вже всьо, поїзд рушив без вас. вітаю панство. тепло, сонячно, наче неділя, ну а якщо не неділя то вихідний точно.