Як чого? Паровозу, Аскота з гвинтівкою, Старого з кулеметом, усім відомого пана за прапором.... А ми з Алексом дивимось цей дивовижний рекон
Дітріх казав не має куди врожай складати... Ієгова казав до снігу вкриємо! А мені лікар казав: Шоб побороти агресію...треба весь час шось будувати...! Ось я і будую! . А взимку у бункер підемо!
а можна мені теж повчаствовати? я тілько гайки на чавунці розкручу, а потім з горбочка подивлюсь як той патовозик з камуняами дибки стане та камуняк почаве. ото весело буде.
всіх вітаю! все як завжди, поробили, накрав семак, поздравив куму з Німеччини із ДН. та сиджу вечеряю та думку гадаю - яку б халепу закрутити))) як гадаєте , якщо таку купити , не буду викликати зайвий інтерес?)))
Я сьогодні ходив у гараж! По дорозі після анукак...крім сміття ще й хліб валяється....мабуть не бачили вони голоду... Бачив двох анукак в білих обісраних штанях повзали по кущам...видно ще гриби не пустили))) або від рейсу відстали!
Чомусь ті кола завжди викликають інтерес...і в тих і в інших...! В нас бувало за 15 хвилин по три з одної вулиці зникало... А якось знайомий передачу передавав з Кийова на Q-7 15року...то зайшов на три хвилини...а чіп уже зчитали...поїхав додому на евакуаторі...))). Таврія ото бомба! Ні коли не спалися))).
Добрий вечир панове.На вихидн1 ляв дощ.Зи знахидками негусто.Зато закинчив реставрац1ю окопничка М17.
Така тема! Приїхав знайомий! Був у Швеції та Норвегії! В них на городі закопують трубу кільцями на глибину 1,2-1,5 метри...Кінці цих труб виходять у підвалі в якийсь ящик... Під землею на такій глибині вода має +5,ящик бере воду і ганяє по колу...при цьому накопичує енергію...та відає усе тепло на хату! Як взнати шо у ящику? За цим майбутнє! На ...ера нам газ та дрова...якщо усе Є в нашій ЗЕМЛІ!
Знахидки яких негусто...1копийка 1878року,2 коп 1878р.2 коп 1982р.гудзики РИА пехотний,та артеллерия.,акуляри пана К,шмат годинника,якаси бронзова чичка.....
цікаво викурили ми таки собачку пана К чи ні, наче неповина була уйти.https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2308421-na-cerkasini-gorit-se-49-gektariv-torfanikiv.html[
та ні. там ще десь бігає. а ви хочете туди напоїхати? то звертайтесь можу допомогти домовитись з нею. небезкоштовно, дорого.
незнаю що тма з водою але те що роблять таке та опалюють у такий спосіб будинки то і в нас запроваджують потроху таке
ну спробуйте якщо життя недороге вам. хоча я радив би вам домовитись, так дешевше буде та і для здоров'я корисніше
нелюбите ви свою собачку. ну дивіться раз чисто так випустили за ради уваженія до вас. цього разу поблажок небуде.
Тю! Подруга моєї старшої доньки працювала на кухні у анукак...то оце вранці прокидаюсь...а під дверима цілий пакет курей для Адіка! Третій день у собаки стрес!))).