о-о-о! з легким паром)))) будете ще збиратись до лазні - запрошуйте))) З ранком всіх! от мабудь незабаром не буде вже в мене старого Феді((( поліз в сандалі)))
Доброго дня Понеділок,вихідний,після обіду мона покопать Дядька Вітра з поверненнямг До речі в заклунні який сьогодні день, пошабатник??
В7 доброго ранку !!! На дворі сонячно та трохи прохолодно ... Вчора їздили на битий-перебитий хутір, навіть дещо знайшли... Окрім 30 кг хутірского шмурдяка знвйшлося дещо цікаве. В мне випав п'ятачок а в комрадів кільце, совкові монети та 1/2 копійчини ! Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
вітаю панство. окремо дядька Вітра з поверненням до нашого клюбу. для дуже заплутаного пана НІА пояснюю що сьогодні неділя а погода на дворі тепла та сонячна.
який ЗЯТЬ!!!!!!!ото краще-отаман заклав чуба за вухо,підтягнув вуса.довгі мов ретязі.і чинно,поволі спробував кулешу/щоб бува товариство не сказало-глита як...собака./.дай Біг!брацця!вимикайте вже той жидівський новий рік!баста дощу!в нас+13/+дупа з ручков,хмарно/.вчора вирвали поміж дощ на поля-пара вбитих монетосів.потім знов дощ нагнав.....пєчалька
бо одні канчуки завше.краще б...-пан...малодобрий!????но...в нас так ката називали.хотя для маскаля-самий ЦИМЕС!/пальці їм в двері,на дибу!вони-мацкалі,за ваньки синовбивці ше не до такого звикли.ну і...іхздєсьнєт/.
Вітаю панство ще раз, таки типер налагодилось, все по старому і картинка і смайлики ашо то було ? х.з. отакоєот. сонячно, +20 С. понеділок таки трішки попрацювать , назаробить на сало, мясо і сметану о ще хліба 2 дні немає вдомі і печеньки отакоєот. Все буде харашо
маю різних-лебель в сохрані,і дульних,і козака виливних...тобто мушкет./шкода мій ..труп комп. фото не кидає/, я десь раньше постив фото/.ну і як переслати?.я -за.доставка -Ваша.наподарую.
то пан зайдіть в наш гарнізонний-Петра І Павла Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла (Львів) — Вікіпедія https://uk.wikipedia.org/.../Гарнізонний_храм_святих_апостолів_Петра_і_Павла_(... Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, відомий у Львові як костел ... та Святу Літургію очолив Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ ... Історія · Перші кроки до ... · Перша Свята Літургія у ... · День відкриття ..... Храм святих апостолів Петра й Павла (Костел Єзуїтів) | LvivOnline ... lviv-online.com/ua/places/sights/.../hram-svyatyh-apostoliv-petra-j-pavla-kostel-ezujiti... Оцінка: 5 - 2 голоси Храм святих апостолів Петра й Павла / Костел Єзуїтів. м. ... Львівської міської ради № 3698 будівлю храму Свв. Апп. Петра і Павла було передано у власність Курії Львівської АрхиєпархіїУГКЦ. ... Вечір хорів у Гарнізонному храмі.