Я не цікавився. Знаю, що там, де вони зараз, були і до війни. Старі плани та схеми точно є в Житомирській КЕЧ. Але там я нікого не знаю. Поїдьте в краєзнавчий музей. Тільки не паліть, і фото Саші їм не везіть.
в мене сама страшна зброя яка є то битка бейсбольна, біля дверей завши стоїть, та хомячок. ну ще звичайно сокира плотницька. отакоєот. а ви кажете
Енгельс Гасанович (злякано.) Шито, апят? По новинах показували це ще вчора , чи в них сьогодні друга серія .
Посеред хати сидить Свирид Консерваторич у валянках і шапці-ушанці, за спиною у нього ружжо, біля руки лежить гостро наточена сокира, так, що дотягнуться до неї зовсім не важко. )М(
Пан Алекс ще відколи казав, що пан К%%% розпродав пальтрети і першоджерела основоположників за грубі гроші, а потім цим шантажує покупців за ще грубіші. Каков матьорьій гешефтмахерище! -- Нєт, Всьо-такі нам до нього срать і срать єщьо. )М(
Та ви локацію скиньте а ми подивимо чи кусаються чи ні, головне куму рибінсппектору не дзвоніть а то в вас їх там більше чим риби тих інспекторів))
з ранком всіх! тіко очі продер, точніше вже блинчики із мнясом з чайком ковтнув! за тиждень вперше поспав! але вже тре лопату гострити! поки не льОтна погода час на сандалі та .........
Цитата: «одна гусеница всит 1070кг делим на 74трака получаем примерно 14,45кг за вычетом пальцев в среднем киллограм 14 весит» а тут кажуть 6.7 кг. http://www.skolko-skolko.ru/skolko-vesit-tank
Дякую! значить два трака можуть важити 30 кг, те що я ы хотыв знати але хазяїн хоче 360 гривень за них,.. думаю то забагато тим більш що можуть бути схожені чи рвані.
Вітаю панство зі святою неділенькою! На вулиці сиро, похмуро та осінньо. 360 грн. за два траки Т-34, це нескромно. Хіба що якийсь рідкісний різновид. Візьміть у нього фото, і виставте в "Сколько стоит". Там Вас точніше зорієнтують по ціні. А переплатити завжди встигнете.
вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. якась херня з пикокнигою. требує підтвердити моє ім'я. і чим їм ім'я Злий неподобається? в когось така херня була чи ні?