Ото так і братик мій говорить,хочай живе поки що там. Щось очі злипаються,мабуть нада холодильник перевірить,чи лампочка там справно працює
гарний кацап-мертвий кацап. з камунякою те ж саме. та і переконувати в чомусь кацапську свино-собаку марна праця хлібороба. тож ліпше забрати родинні світлини, та ще що там родиного є звідти та спалити
От ви пане Алекс наївний , як вовк у казці . Хто такий пан К% для отих працівниць мінкульту ? Правильно непризнаний митець , хто ж його лекції слухать буде ? Ото як би мер-цапюк прийшов і почав про Єльвіру розповідати , хоча краще вже про більш молодих розповідати про Сашка Грей . То тоді відразу там і з'явиться експозиція присвячена робітницям секс індустрії , а так всі сподівання марні .
Так от, друзі мої, єслі с женщіной правильно обращаться, то она становітся уже не жєнщіной, а сімфонієй етого, как єго… )(
І про Сашу розповісти, її світлина в Олександрійському краєзнавчому теж незайва буде. Оця, наприклад: Думаєте, пану К. слід замість "спалить майно улюблене" впливати на підколінну ямочку тих працівниць, і тоді вдасться поповнити музейний фонд правильними експонатами?
таке! я давно на той музейчик оком накриваю. одного разу впустив гарну нагоду відвідати його, випередили мене якісь халамидники та вкрали багато гарних речей. давно те було, ще у 90стих
Тре обов'язково пану К% на цю лекцію до підстаркуватих працівниць мінкульту взяти із собою старе дерев'яне корито .
Думаєте, пан Касіо займається спортом, бо піт, що виділяється, "ценна сировина" при спілкуванні з бухгалтерками? Навряд чи. Вони і так бачать у снах його атлетичну статуру, підперезану мілітарними шкіряними ремінцями.
Олександрія,краєзнавчий музей,по кутках павутиння,біліють плями на стінах внаслідок недавньої декомунізації,заходить пан К.,під пафою згорток свіжевідпечатаного формату А2,звертається до древнєї сракатої від тяжкої праці завідуючої з словами прийміть на облік щєдєвр,розгортає папір а там Ельвіра ню,на лобку в неї здорова зелена муха, в завідуючої злітають окуляри,очі лізуть на лоба і вона істерично кричить у вас ні процента стиду і совісті,потім втрачає свідомість,верещать помічниці музейниці,а пан бурмоче під ніс потрібно знайти справжнього митця.На вулиці виють сирени поліції та швидкої.
Ні, він рахівницею при нагоді відбивається від квадратних бульгахтірських срак, впханих у лосіни молодьожні.
Ну дочого тут бензин . Сусіда ти шо забув шо треба робити із старим дерев'яним коритом , га ? От почитай шо Альфред Юхимович розповідає . Я основне тобі виділив червоним , бо ти ж читати не любиш . Перший голос. І от уявіть собі, – цей мудило уходить і ви залишаєтесь з нею удвох, а у вас в руках немає нічого крім старого дерев’яного корита. Другой голос. З цього місця, будь ласка, з подробицями, Альфреде Юхимович. Перший голос. Перш за все ви сците у корито. Третій голос. Воно ж диряве, Альфред Юхимович. Четвертий голос. Замовч, не пиди, слухай що розумна людина каже. Голос Альфреда Юхимовича. Повторяю ще один раз для тугодумів: ви сците в корито, шановний, а потім ставите її туди обома ногами. Другий голос (хрипко). Шо одєтую? Голос Альфреда Юхимовича. Звичайно ні, пан Сівуха, – голісіньку! Третій голос. Тю! Навіщо таку +уйню робить – та підійшов сзаду та засунув! Четвертий голос. От ти, Косопизд репаний, замість багато пидіти учився б у старших людей. Третій голос. Та я єу! Голос Альфреда Юхимовича. Спеціальне пояснення для дітєй природи – моча актівізіруєт ерогєнниє зони у женщіни на п’ятах. Голос Косопизда. Тю, яка іщо зона, блдь, когда вона і так мені кожну ніч сниться. Четвертий голос. Та не пиди, дай послухать! Голос Альфреда Юхимовича. Тантра, на +уй! Голос Назара Сивухи. Я вас прошу, не отвлєкайтєсь, шановний Альфреде Юхимович. Голос Альфреда Юхимовича. Я акцентірую ваше вніманіє, господа, – женщіна прі цьому пріходіт в состояніє статевого збудження. Голос Назара Сивухи. Як ви сказали, Альфреде Юхимович? Повторіть. Альфред Юхимович. “Статевого збудження”, пида очката. І саме в цю мить, господа, ви вказівним і безімянним пальцями намацуєте у неї подколєнну ямку і починаєте її лизати, весь час поднімаючись язиком все вище, вище і вище… П’ятий голос. І так до самої сраки! Га-га-га-га! В вагоні раздається тваринний регіт. Е-е, то не можна – начальник буде пидіть , шо комунальне майно роздається .
Прийшла мені на мейл така новина https://aleksandriya.co.ua/blog/201...skie-nashli-oruzhie-pri-osmotre-kvartiry-foto ,дякуемо пану Богу ,же оті поліціянти про клуню не знають.-) Бо живими би не вернулись ,тай і новини такої не було-би. Доречі насправди,коли побачів ,аж сердце йокнуло