Вам ото смішно, а я кожного разу подиміть вихожу в гараж а там купи кукурудзи, навіть незнаю нафіга так багато)) + сонях, і шляпами скрізь, і лантухами)) і зерно) і ячмінь))) тре вже єлеватора відкривати)) оооо даже знаю як назвати: Єлеватор Консерватор)))
так він і після свині буде підїдати, верніш обжерати бідного свиника який буде більш на хорта схожий від голоду ніж на свиню
то ліпше в Вязівок разом по раки поїхали там кажуть в карєрі по пів метра, ото тіки локацію най нам скинуть пан hudojnikhg9612
Заведіть свиників. Сояшник на олію. Норок щоб з боєнські відходи не пропадали. Рибу заведіть щоб в норок мєх був гарний. Гусей, багацько(бо відходів від свиней вже малувато). Комбікормовий завод щоб годувати оних. Фармхімзавод для вітамінів звірундєлям і собі. Комбінат будматеріалів(будувати для всього цього ж треба). Транспортне підприємство. Мехмайстерню. Хімкомбінат(а сировина?). Нафтогазвидобування. Хутрохвабрика. Мережа магазінів для продажу.........(надоїло кнопать) на виході -- Якиииййй зяяяттьь!!!
йди звідси пацанюра ти того вшистко єдно знати неможеш. а от дядькам десь таким як я вона відома, дуже відома.