То розтлумачте мені простими словами, від чого тут митці у захваті? Це роботи Малєвича. І чого тут треба було творити аж учотирьох?
Да,-квадрат малєвіча то не просто чорна геом.фігура,а,,чорний квадрат,,...-кажуть шо те полотно шось гарно вартує...кому скільки квадратів писнуть,-поки фарбу свіжу наколотив!?
доброго вечора! дощ пісюрив але ми на пєдалі та в ничку! після обід дідусь лісовичок завів мене на пагорб де на мене чекав невеличкий клад 2к. Александра Павловича, майже погодовкам) всі в гарному стані крім одної... в парі знов працювали два Феді !!! оба по черзі видають те що треба! фото незабаром !!!
Пан Назаров ообидвіх захапав, і ото пану Беку не перепало тіко светку свою гладить осталось.. А пану Манжелею свою мпху
ну якось так. давно не користувався фотожопом і вже підзабув як воно тре та і дуже напрягатись нехтів тож вийшло недуже
ну розумієш тут справа в тім що щоб зрозуміти це то тре вживати деякі речовини які розширюють твою свідомість. але ти мать таких не виживаєш тож тобі і не збагнути усю глибину глибин та ширшину ширшин. отакоєот
то повинні отих що на сітлині до шподніх роздягнути, вивисти у степ та поставити лицем до стінки. щоб всьо було як насправді. отакоєот
перехопив смаколиків та попісюрю в гараж , підготовити насіння на новий сезон! тим більш вже подав документи на дозвіл "торгувати" біля (синів гоги) вранці знов лупим на село повз кукурукаПолі - вночі косили, на краю поля купа жотенького , ми по гальмах , а там мабудь зсипали вночі та мімо каси))) схопив пакета великого та двома руками))) зюзьки, повен, я побіг за лантухом)) в ітозі - пакет + лантух вже зернятком кукуруки))) та на сандалі пока не дали)) мені вже за самого себе лячно) кожного дня щось пру додому))) хоч би в патологію не завернуло)))