Ось пофотав трохи. Ці свинцеві. Ці перші дві мідна оболочка, сердечник свинець.Третя для мене загадка.Залізна оболочка сердечник свинцевий, ще куль з залізною оболонкою не зустрічав. А це я так зрозумів Арісака, Мосінка,Манліхер, з ліва направо.
отії свинцьові нагадують кулі від дульнозарядних гвинтівок, накштал міньє. ось подивіться мо допоможе друга серія. наче куля Гра, потім Ветерлі-Віталі і остання незнаю третья серія куль. перша може бути і манліхер теж. бо був манліхер і 6,5 що до отіх двох то мабуть так і є або навпаки. от вже не памятаю чи з манліхера можна було моськінським набоєм стрілити чи навпаки з моськи манліхеровським. якось так
Посовітуйте кино якесь фантастично не нудне Ото магніт зацепивсь за трубу водокачки а він на 400 кільо на відрив то поки ниряв в пазуху і набилися не багацько
та то всьо через невихованість та недостаток канчуків у організмі. таке ото! узяли моду шановному панству дулі тикати.
отам біля млина у соняхах невистачає брички з кулеметом у засідці під чорним прапором Холодноярців. тоді буде всьо по кошерному фень-шую
я як вже не одноразово казав я митець тож розуміюсь майже на усьому що стосується мистецтва. отакоєот
ну а чого б оце було погане? я завжди несу світові тілько розумне, добре, вічне. як то кажуть та вмиється кров'ю той хто поставе під сумнів моє миролюбство. отакоєот