а чаго воно так?тут рвеш сраку з жнивами весь день шоб дядЬко якийсь заробляв на наших мозолях сидячи в конторі,а і писав собі мої кг!!! ,-а вечером ще і жінка пиз ...ікає шоб не смердів фарбою...я в шоці!!!
так,дружина розписала трохи мою картину ...фейс..-давайте заспіваймо краще панове!!! не подумайте шо била,-в мене руки в фарб,а моіми вміє пописать,-по риліі!!!
Ото я ще мертвих священників не допитував (до того ж його прізвище звучить як Стірлінґ) А де ж «лий мене на себе, я твоя»?
Вітаю панове, +18 С, туман, потроху сонце пробиває, субота таки шабатний день, мабуть відпочину та непіду сємками торгувать. Веселого дня, поїхав наповідпочити
акрилом тіки крашанки на паску розписать непогано булоб,а олійні фарби для мене краще,-вечером покажу свої творіння недороблені ще ... Доброго ранку всьому велмишановному панству!Погода-туман,хоч сокиру вішай-як той казав!
Доброго ранку. За вікном негода, +14 , вітер, злива з градом , гуркотить дебело. В хаті тепло, чайник закіпає. Всім гарного дня.
а де це така гарна погода є?бо в нас на Черкащині вечером пройшов невеликий дощ,а зранку туманище велике.
Вітаю усіх з Шабатом! В нас похмуро...сонце пробивається! Вчора перед шабатом почало крутити на сильний буревій,але вийшли анунакі...кричали сильніше ніж як свиню ріжуть...за пів години вся чорнота розійшлась за межі міста...лише замість граду...каштани літали по центру...а потім як зайшло сонце...пішов легенький дощ аж до ранку! Тож треба йти далі будувати накриття 12х8))) Ієгова файний хлопець! Прийшов завіса заварити...а вже втягнув мене на накриття варити...За три дні вже каркас зварили висотою 3метри... Я так прикинув...вийде гарний готель 3 зірки))) у всіх ліжка двоярусні...а нам прийдеться на три зірки...робити триярусні відкидні на ланцюгах...!
до війни Україна закупала його доволі багацько і лупили ви його навіть не підозрюючи та невміючи готувати
оті соняхи ван гога коштують зараз шалені мульйониза ними весь світ ганяється,та й не тільки за ними,а за всима його роботами-самий дорогий імпресіоніст,а при житті бомжував!