Бабця Катерина видала чудовий каламбур - хомо дурнуватий vs хомо сапієнс. Я так розумію, що то ваші освічені лодомерські предки?
от чи що то ліпше. то сидіть вже тут. погомонімо, поспіваємо тихенько а мо ще і якуюсь чудасію втнемо щоб сусіди навкруги прокінулись та до ранку не спали здригаючись від кожного шурхоту.
Смішна була тая бабця Катеринка . Ми вічно над нею шуткували то у вікно стукали картоплиною на нитці , то калітку дротом закручували . А як вона на нас лаялася , ото де були слова і емоції . І головне шо жодного тобі кацапського матюка , а тіко курва , холєра та всіляке інше .
Опитні люди кажуть шо із кенгуру смачна шинка , навіть на день народження подають як головну страву . "У цьоці на іменинах Зібралась ціла родина, Забава вже сі зачина! Всіх, хто тут є не розберу. У цьоці на іменинах Горілка і різні вина, Є сало і буженина, Є, навіть, шинка з кенгуру!"
иа кацапи і лободу жеруть та крапиву і кажуть що вкусцна. але ми не будемо їм вподоблятись. нам і свинини вистаче смачної
Пане,чи не Ви казали про моторчиги до авіамоделя!?якщо є у Вас такі,то я приїду куплю прямо до хати... прошу в прив вовідомл...
капець,-оце мене жінка розізлила за 18ат років життя спільного---розводдд!!!недає...-соняшники дописать,а я пишу!!!---убивби мою іванову,хоч і олійними фарбами пахне в хаті,-а коли мені писать і де,-в трахторі в день!?фоти завтра покажу,-моєї мальованої роботи,бо віфі нема